-
Mishekica, ja te potpuno razumijem. I meni je red u kući jako bitan. Da se razumijemo, nisam bolesno uredna, podove, posteljinu i wc-e rješavam jednom tjedno, u ormaru mi je polunered, ali važno mi je da su stvari na svom mjestu, da je kuhinja čista i uredna, vatra naložena... Pokušaj mirno razgovarati sa svojim mužem i objasniti mu da ti je važno da je kuća pospremljena, zamoli ga da ti pomogne bar toliko da stavlja svoje stvari na mjesto, ako ništa drugo. I mm je trebalo vremena da se uhoda, a sad i sam pospremi po kući, jer i on vidi koliko je ljepše nositi se sa svim dnevnim izazovima kad je kuća uredna i ugodna za život. Meni kaos u kući samo pogoršava kaotične situacije s djecom, tako da mi to nije zanemariva stvar ako govorimo o duševnom miru
Što se gostiju tiče,ako ti je neugodno dojiti pred njima, pokušaj spremiti u zamrzivaču zalihe mlijeka koje ćeš koristiti kad ti dođu gosti. Možeš i vježbati pred ogledalom kako diskretno dojiti dijete, kako namjestiti majicu da ti se ne vide grudi, pa da onda možeš podojiti dijete i pred gostima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma