Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: bojenje dječje odjeće doma

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno bojenje dječje odjeće doma

nekoliko puta sam farbala svoju odjeću doma, sa onim bojama iz dm-a ili mullera. no primjetila sam da te boje nisu bas trajne, kad bi nosila tako obojene traperice, znalo mi je ostati plave boje na koljenima kad bi se skinula..
    ugl sad bi trebala pofarbati neke dječje stvari, no nisam sigurna dal je to dobro. ima ko kakvih saznanja jesu li te boje štetne, ili se slobodno farba i dječja odjeća??
    ili možda preporuka za neke bolje boje sa kojjima bi mogla pofarbati dječju odjeću??

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam farbala muzeve pohabane traperice s tim bojama iz dm-a i ispale su fantasticne, ko nove su sad (antirecesijske mjere), evo sad su peri deri vec treći mjesec (on samo to nosi i perem ih na 6o C) i jednake su ko kad sam ih pofarbala. još boja nije otisla i nisu ostavljale tragove poslije bojenja, tak da je moje iskustvo s njima fantasticno

pipi-lipi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Postoji široka paleta boja u chemacu, dobro bojaju, ali još nije prošlo dovoljno pranja da mogu reći jesu li postojane.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj pipi-lipi prvotno napisa Vidi poruku
    Postoji široka paleta boja u chemacu, dobro bojaju, ali još nije prošlo dovoljno pranja da mogu reći jesu li postojane.
    meni su se pokazale jako postojane,skuplje je nego u DM-u ali mi super ispadne
    baš sam neki dan ponovo u crno farbala 5 apšisalih crnih stvari

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    nekoliko puta sam farbala svoju odjeću doma, sa onim bojama iz dm-a ili mullera. no primjetila sam da te boje nisu bas trajne, kad bi nosila tako obojene traperice, znalo mi je ostati plave boje na koljenima kad bi se skinula..
    ugl sad bi trebala pofarbati neke dječje stvari, no nisam sigurna dal je to dobro. ima ko kakvih saznanja jesu li te boje štetne, ili se slobodno farba i dječja odjeća??
    ili možda preporuka za neke bolje boje sa kojjima bi mogla pofarbati dječju odjeću??
    Nama je mama farbala uvijek odjeću, a nikada ni sa jednom nije ostajao trag. Ali je ona iza farbanja natopila u sirće i ostavila skoro 24 sata da se boja fiksira, onda u mašinu na pranje i to je to! Eto, možda pomogne!

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala cure. ma da nije dječje u pitanju ne bi uopće dvojila.
    a skužila sam kasnije doma, da ima dvije vrste boja u dm-u-postojane i srednje postojane, samo što toga nema na našem prijevodu nego piše sa strane na njem, a ja to u dućanu nisam vidla. dakle,ova koju sam kupila ja (smeđe boje) je srednje postojana i piše kako bi se kasnije trebalo prati odvojeno od ostalih stvari i najviše na 40.
    i da ukoliko se želi postojana boja neka se kupi ..... boja.
    i odem ja natrag, al te postojane nema u smeđoj varijanti. kaže trgovka kako se ne sjeća da je ikad i bila.
    i sad najrade ne bi farbala te dječje sa tom srednje postojanom bojom jer bi to značilo da će puštati farbu, tj ostajati na dječjoj koži,a to ne želim.(zgleda da sam i ja svoje traperice oprala sa tom srednje postojanom pa zato imala plava koljena )
    chemaco nema u mom gradu

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam farbala bojom koja se može naći u Konzumu, Merkatoru (većim) ili Kozmu. Zove se Coloreria i nije puštala boju (sve tamnije majice, traperice).

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

budem baš pogledala za tu, kozmo mi je preko puta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •