Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Dječje gliste!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

A kako ste ih otkrili, koji su bili prisutni simptomi?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj klokanica1506 prvotno napisa Vidi poruku
    A kako ste ih otkrili, koji su bili prisutni simptomi?
    Mali je jako loše poceo spavati,nakon sat vremena od usnivanja budio se jako nervozan i imao je tj dana proljevastu stolicu sto sam ja pripisivala antibiotiku koji je prije tog pio... I onda sam u subotu primijetila koncice u stolici,od muke nisam spavala cijelu noć , kad se idući put pokakao bila ih je puna pelena malih sitnih koncica od kojih 5mm ma koma živa.... Užas.... Nakon sirupa našla sam i par većih , ....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Joj cure, ja sam u nekom totalnom šoku, ne znam zašto me to toliko izbacilo iz takta...Koda si još ne vjerujem, jer kažem simptoma drugih nikakvih...Ne mogu dočekati popodne da odem do pedijatrice. Tisuću upitnika imam iznad glave, recite mi, deke i plišanca, kako da njih očistim budući da ne mogu na 60 stupnjeva na pranje ? Provjerit ću s mužem za psa, kad mu je davao za parazite zadnji put. Sjećam se, nedavno, kad sam došla po malog u vrtić, bili su vani, on meni pruža ruku da mu pomirišem, a ruka smrdi po govnu. Kaže da je kopao rupu u zemlji i da ju je tako zmazao, no umjesto da je išao odmah oprati, on je tko zna koliko dugo bio takav.Ma tko bi znao kad i otkud su došle...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Joj cure, ja sam u nekom totalnom šoku, ne znam zašto me to toliko izbacilo iz takta...Koda si još ne vjerujem, jer kažem simptoma drugih nikakvih...Ne mogu dočekati popodne da odem do pedijatrice. Tisuću upitnika imam iznad glave, recite mi, deke i plišanca, kako da njih očistim budući da ne mogu na 60 stupnjeva na pranje ? Provjerit ću s mužem za psa, kad mu je davao za parazite zadnji put. Sjećam se, nedavno, kad sam došla po malog u vrtić, bili su vani, on meni pruža ruku da mu pomirišem, a ruka smrdi po govnu. Kaže da je kopao rupu u zemlji i da ju je tako zmazao, no umjesto da je išao odmah oprati, on je tko zna koliko dugo bio takav.Ma tko bi znao kad i otkud su došle...
    Nema tu spasa - klinci su takvi. Nemoj si predbacivati... Mi nismo imali psa, ali sam zatekla mog starijeg (dok sam okrenula glavu za mlađim) da na igralištu pije vodu iz starinske željezne pumpe, gdje sam vidjela da ju oblizuju kvartovski psi.

Jednom je dobio salmonelu. Skoro 3 mjeseca bolovanja - tjedan dana imao je proljev, a nakon toga sam čučala doma s njim dok mu nalazi stolice nisu pokazali da se salmonela izlučila. Katastrofa... Ne kažem da ju je pokupio na toj pumpi, ali sasvim je moguće. Isto, u vrtiću sam kod mlađega u grupi zatekla ekipu kako četkice za zube ispiru u wc školjci, jer je na lavabou bila gužva... Tada su iz zabranili, jer to izgleda nije bila osamljena pojava.

Ne brini, ništa strašno to nije. Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Njegova grupa u vrtiću isto počela prati zube prije cca mjesec dana, a sanitarni čvor dijele sa jasličarcima...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Njegova grupa u vrtiću isto počela prati zube prije cca mjesec dana, a sanitarni čvor dijele sa jasličarcima...
    Eto, možda je veća vjerojatnost da je tamo nešto pokupio nego od jadnog psa kojeg sam ja možda i potvorila... Naši su klinci u vrtiću razmjenjivali četkice. Gdje ćeš boljeg načina da pobere kojekakve parazite od druge djece...

Klinci u toj dobi ne peru ruke. Moj stariji je baš na primjeru svoje salmonele shvatio ZAŠTO mama uvijek kokodače da treba prati ruke. Mlađi - nisam sigurna da i danas pere ruke kad dođe doma iz škole, pogotovo ako nema nikoga da ga podsjeti...ali kako se kaže, čistoća je pola zdravlja - zmazanoća druga polovica.

Ont. možda tvom djetetu nije baš ništa. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 24.03.2017. at 13:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •