Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Dječje gliste!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ok, hvala ti!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo mene sa rezimeom i novom dilemom : ), ped. malenog nije slala na nikakve pretrage, na osnovi mog opisa, složila se da jesu gliste u pitanju. Prepisala je tablete 3 dana i još jednu nakon dva tjedna, ( nisam pitala da li računam dva tjedna od prve ili zadnje tablete, ili nije ni bitno). Uglavnom, u stolici nakon tih tableta ja nisam primijetila ništa posebno i očigledno kao onaj jedan put. Bilo je nekih končića unutra, no bojom se nisu izdvajali pa bi ja rekla da to ipak nije to. I što sad mogu zaključiti, jel dijete bilo zaraženo ili ne, jel imao netko sličan slučaj ?

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene sa rezimeom i novom dilemom : ), ped. malenog nije slala na nikakve pretrage, na osnovi mog opisa, složila se da jesu gliste u pitanju. Prepisala je tablete 3 dana i još jednu nakon dva tjedna, ( nisam pitala da li računam dva tjedna od prve ili zadnje tablete, ili nije ni bitno). Uglavnom, u stolici nakon tih tableta ja nisam primijetila ništa posebno i očigledno kao onaj jedan put. Bilo je nekih končića unutra, no bojom se nisu izdvajali pa bi ja rekla da to ipak nije to. I što sad mogu zaključiti, jel dijete bilo zaraženo ili ne, jel imao netko sličan slučaj ?
    pa zašto ga nije slala na pretrage?
    kod nas u vrtiću jedno dijete je imalo gliste, pilo terapiju, i tek kada su tri stolice bile negativne, tek je tada dobio potvrdu od pedice da je zdrav i da smije ići u vrtić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •