Lorena je isto nedavno navrsila 3 g. Ovo sto pises mi je kod nje nezamislivo, ali recimo kod susjedine male je. Dijete je jako inteligentno i napredno, pa je mozda dostigla tu neku fazu odljepljivanja ranije. Ona bi isto cijeli dan provela kod nas i dosla kuci na spavanje. Ali naravno, posto tako cesto i intenzivno druzenje nije moguce, mora se pomiriti s tim da se druze kad mamama to odgovara. Sta bi napravila? Ako tebi i drugoj mami to ne smeta, pustila bi ga da se druze koliko hoce, osim onih dana kad bi ga htjela samo za sebe Npr. max. svaki drugi dan bi se mogli druziti. S obzirom na veliku naklonost izmedju njih dvoje, ta njihova "simbioza" bi ti mogla postati teret, jer bi mogao ocekivati da curica ide svuda kud i on: zooloski, izlet, suma, vikendica itd. Kako mu objasniti da to nekad moze, a nekad ne. I onda se nadjes pod pritiskom da ih uvijek moras voditi dvoje sto nekad moze biti bas nezgodno. Kod nas je to bilo tako da je moja sestra ocekivala da ona i njena mala idu svuda s nama (jer ona nema auto). Tako je i bilo i to mi je bilo lijepo, ali me je istovremeno i sprijecavalo da povedem nekog drugog.