Pokazuje rezultate 1 do 50 od 279

Tema: NIsta, ali bas nista ne slusa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moj stariji je poslušan i lako odgojiv, pa sam mislila da su svi takvi, ali život me razuvjerio...
    Ovo je uvijek dobro ponoviti, a ja cu dodati jos nesto, hrpa roditelja s lako odgojivom djecom uvjerena je da je ponasanje njihove djece uvelike njihova zasluga.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je uvijek dobro ponoviti, a ja cu dodati jos nesto, hrpa roditelja s lako odgojivom djecom uvjerena je da je ponasanje njihove djece uvelike njihova zasluga.
    Ovo uvijek potpisujem :D

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

imam pitanje- jel moze dijete od 2 i pol godine fingirati "nije mi dobro" i drzi se za prsa? To je pocela raditi nakon sto nije po njenom, ali nakon placa i histeriziranja kad ne popustim i kad vidi da nema kud onda mi to radi. Dakle neposredno kad tantrum prestane. Ja se ne zabrinjavam, samo ju zagrlim i kazem joj da se smiri i onda bude sve ok.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanje- jel moze dijete od 2 i pol godine fingirati "nije mi dobro" i drzi se za prsa? To je pocela raditi nakon sto nije po njenom, ali nakon placa i histeriziranja kad ne popustim i kad vidi da nema kud onda mi to radi. Dakle neposredno kad tantrum prestane. Ja se ne zabrinjavam, samo ju zagrlim i kazem joj da se smiri i onda bude sve ok.
    mislim da ne fingira, nego je od histeričnog plača vjerojatno nešto i zaboli, trbuh, grlo... ne bih se niti ja brinula, probaj se ti par minuta bjesomučno, iz petnih žila derati pa niti tebi neće biti dobro

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mozda je to negdje vidjela, mozda se jednostavno krivo izrazila da joj nije dobro, a zapravo joj nije pravo. A mozda samo zeli reci da se lose osjeca, ali jos nije savladala komunikaciju. Mislim da bi ti vec skuzila da tu postoji neki problem.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nije mi jasno zašto uopće dođe do histeriziranja? To je beba od dvije i pol godine. A ti si odrasla. Zar ne možeš uočiti da je frustrirana jer nešto ne može i preduhitriti ljutnju?

Djeci treba pažnja. Nepodijeljena. Ne cijeli dan, oni znaju da mama i tata imaju i drugog posla, ali najvažniji posao roditelja je odgoj djeteta i dijete mora osjetiti da roditelj stvarno, ali stvarno posvećuje pažnju, sa veseljem i željom, a ne onako, ofrlje.

Maleni itekako osjete ako je roditeljska pažnja polovična. I onda ju traže da bude potpuna na bilo koji način. Milom ili silom. Dok ne otkriju što djeluje.

Po mom iskustvu uvijek su roditelji "krivi" za loše ponašanje djeteta. Sebe trebaju mijenjati, a ne dijete. Mene bi jako zabrinulo da mi 2,5 godišnjakinja kaže da ju boli u prsima. Možda je to tuga, jer su njena očekivanja drugačija od maminih. Probaj se staviti na njeno mjesto, ali ozbiljno probaj, možda ti perspektiva bude drugačija.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem, iako je moja lako odgojiva i jedina, ali slazem se u potpunosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •