-
[QUOTE=tangerina;3146853]Mislim da djeca od 3 i 4 godine ne mogu držati tako pažnju da 5 dana nešto rade da bi 6. dan dobila nagradu
Ako želiš ići s principom nagrađivanja, mora biti nešto vidljivo odmah po ponašanju[QUOTE]
Istina ovisi o djetetu, moji su mogli držati pažnju dugo, pa ja pišem prema njima.
Al može početi npr u srijedu pa do petka, a u sub negdje van. Mislim kao i jelena.O da i ti žuta trebaš ići s djecom van i da trebate imate zajedničko obiteljsko vrijeme vani, em bi se i ti bolje osjećala da malo svježeg zraka udahneš, em bi vjerojtano i sama manje bila živčana na otvorenom kad ste svi zajedno nego kad vas se puno gužva u malom stanu i automatski nije opuštena atmosfera kao kad su djeca vani na zraku. Djeci je prirođeno kretanje, nema djeteta koje ne voli boravak na zraku, u parku, nebitno... Sigurna sam da bi i tebi dobro došlo.
Vrci slažem se ja s tobom,al evo daj savjet žutoj kako da to postigne s njih troje u dobi 2,3 i 4 god jer kaže da je ništa ne slušaju. Pokušavamo predložiti neki konkretan način.
Ja kad kažem onaj pravi NE lede se žile i nema šanse da me djeca ne poslušaju, al to isto rijetko rabim. No ako nema druge, bez problema, bez deranja, samo kažem autentični pravi NE i gotovo. Nema zahebancije.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 26.02.2020. at 09:21
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma