-
Osoblje foruma
Kod nas je izuzetno hladno zimi, pogotovo u usporedbi s Hrvatskom, a djeci ne treba dugo da shvate da ce im biti hladno ako se ne obuku. Pazimo, naravno, na stvari koje su opasne po zivot (tipa, necu im niti ja, a ni vrtic, dozvoliti da izadju van bez cipela, kape i jakne kad je -30C ili u kaputu kad je +40), ali sve izmedju... je njihov problem. Dijete bez teskoca u razvoju obicno ne izadje van na temperaturu oko nule bez jakne vise od jednom ili dvaput, a niti ne ostane vani (bez te iste jakne koju nije npr. htjelo) duze od par minuta.
Ako zele negdje ici (a to nije vise-manje obavezno ili me nije kostalo kao svetog petra), a nisu spremni, onda ne odemo. I objasnim im zasto nismo isli. Djetetu od pet godina (prije godinu i nesto) sam objasnila da, ako se ne pozuri, nece stizati na trening koji me kosta X dolara po satu. Kad zakasni zbog loseg odabira, uzet cu $18 iz njegove kasice. Uzela sam samo jednom (on je osjetljiv na novac; druga djeca su vjerojatno osjetljiva na neke druge stvari).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma