Pokazuje rezultate 1 do 50 od 279

Tema: NIsta, ali bas nista ne slusa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

Meni je “dovoljno vremena vani 3 do 4 sata dnevno”.
    Sve ispod toga ja kukam “nisu bili dovoljno vani”. Ova zima je blaga, većinu dana se moglo biti toliko vani, sjećam se samo jednog vikenda kad im je bilo hladno pa smo ostali samo sat vremena.

Ja zanemarim sve ostalo, meni je to da su vani skroz pri vrhu liste prioriteta.

Dakle, nemam nikakav savjet oko nagrada, kazni, slušanja ili neslušanja. Ali ako možeš, što češće idi u neku šumu, bit će ti bolje, a i njima će biti super.
    Koliko sam ja polovila preko foruma, žuta ima neki issue općenito s izlascima van stana i boravkom na otvorenom tako da joj je ovih tvojih 3-4 sata vani ne dovoljno nego pretjerano. Žuta pls ispravi me ako griješim.
    Slažem se s BB i ti bi se osjećala puno bolje da uloviš zraka. Vama je maksimirska šuma blizu šta ne? eto ideje.Tamo je i super onaj parkić za djecu, komotno možeš sjest i pustit ih da drndaju po njemu, posebno radnim danima kad nije gužva. Mozak na pašu i relax, a oni se izmore.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.02.2020. at 11:38

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko sam ja polovila preko foruma, žuta ima neki issue općenito s izlascima van stana i boravkom na otvorenom tako da joj je ovih tvojih 3-4 sata vani ne dovoljno nego pretjerano. Žuta pls ispravi me ako griješim.
    Slažem se s BB i ti bi se osjećala puno bolje da uloviš zraka. Vama je maksimirska šuma blizu šta ne? eto ideje.Tamo je i super onaj parkić za djecu, komotno možeš sjest i pustit ih da drndaju po njemu, posebno radnim danima kad nije gužva. Mozak na pašu i relax, a oni se izmore.
    Da, ideja će biti upotrebljiva za godinu-dvije, jer to je sada još uvijek objektivno teško, fizički i psihički. Do tada - zutaminuta treba vrebati svaki trenutak koji može iskoristiti za odmor, dati djecu mužu/bakama/susjedima/kumovima... tko god ih hoće malo dadinjati... Proći će i to, brže nego čovjek misli. Ja sam imala samo dvojicu, ali na blizu i već nisam bila mlada mater. Bilo je svakakvih dana, a gle sad - upis u vojnu evidenciju, brucoš, maturant... a ja stara

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mozak na pašu i relax, a oni se izmore.
    To je meni sci-fi. Kakav mozak na pašu... Ja sam naš outdoors roditelj, ali nema tu mozak na pašu baš kod nas. To jako ovisi o djetetu, i o parku. Al da sad ne razvlačim, jer se ne vidim baš u ovoj temi, nije moj da ništa ne sluša, nego ima sjajne ideje, samo ću napisati Sit gladnom ne vjeruje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •