Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: Ranica na grliću maternice (E-portionis, ektopia, erythropl)

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam išla na premazivanja i rezultat je bio takav da rezultata nije bilo.
    nakon trudnoće bila na krio.
    ne boli nimalo, samo imaš osjećaj pritiska kao pred menstruaciju.
    otišla još jednom na kontrolu i da mi skine taj smrznuti dio. to skidanje uopće ne boli.nakon toga sam išla na redovite kontrole,a nalazi su konačno ,nakon mnogo godina, bili čisti kao suza... :D

sada se bojim ponovnog odlaska, jer nisam bila 100 godina, prolazim već neko vrijeme kroz stresno razdoblje, zaradila sam i neku upaletinu opet (za to krivim wc na poslu.fuj!).... :/

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam imala ranicu i spalio mi ju je privatni gin u svojoj ordinaciji,bolilo je ali od onda je prošlo 4 god i sve je ok

D 1998.
    I 2007.

Početno ovako..

meni je ginić rekao da je bolje ranicu ne dirati ako ne stvara probleme, a ako treba spaljivati prije nego zelim imati djece onda se ne smije spaliti cijela jer postoji mogucnost da se grlic skroz slijepi i da se ne moze imati ili ce se teze doci do zaceca. posto ja imam ranicu srednje velicine, mozda malo vecu, strasno mi pravi probleme,ne radi nekih velikih upala nego radi iscijetka do kojeg dolazi uslijed promjene ph vrijednosti rodnice pa se neke bakterije koje se inace normalno nalaze u rodnici aktiviraju i rodnica luci u svoju obranu pojacan sekret. i svi antibiotici poremecuju ph vrijednost rodnice. cim je ranica veca, vise sekreta ima i tada treba stalno koristiti vaginalete. samo sto u mojem slucaju vaginalete i nisu neko rijesenje jer je vaginaleta u kutiji 7 komada, znaci 8-9 dana se to cisti pa imam svega par dana mira tj smanjeno lucenje sekreta pa nastupa menga koja traje 5 dana i opet ispocetka... bez dnevnog uloska nikamo a da ne spominjem sta je sa sexom-0 bodova! mene zaima koliko spaljivanje ili zamrzavanje ili sto vec stoji kod privatnih ginekologa? i gdje se moze nabaviti kantarionovo ulje?

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

eto i ja sam jedna s ranicom i to nastalom valjda u vrijeme puberteta. razlicita su misljenja ginekologa, moj je preporucio spaljivanje, ali bila sam mlada i to spaljivanje mi bas i nije zvucalo privlacno. jednom slucajno nije bilo mog ginekologa i ja dosla na zamjenu kod jednog starog, spomenula mu ranicu i prijedlog da se spali i on rekao da to ne dolazi u obzir da sam mlada, jos nisam rodila i da kakve su to gluposti. jedini problem koji imam je pojacani iscjedak, vaginalete sam valjda koristila dva puta u zivotu, eto sad sam drugi put trudna, a papa mi je uvijek ok. ne planiram spaljivanje. u blizoj buducnosti

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I moj je ginić napomenuo da se ne bi trebalo spaljivati ranicu, pogotovo kod mlađih žena koje planiraju roditi...
    Ja sam išla na premazivanje ranice, aok se dobro sjećam 4-5 puta, svako premazivanje koštalo me 100 kuna. S time da mi je prije toga napravio kolposkopiju - 250 kuna. Sve to privatno, u jednoj poliklinici.

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

E da, kantarionovo ulje ima za kupiti u DM-u, pa vjerujem da ga ima i u svakoj ljekarni!

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja imam ranicu na cervixui gin. mi je rekao da je ne treba dirati, da to nije ništa strašno... PAPA mi je uredan, tako da se nikada nisam zabrinjavala.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja sam je imala, preporučili su mi spaljivanje, nisam napravila, kasnije sam promjenila dva ginića i nisu više ništa mogli naći iako sam ih uvjeravala da je imam Znači bilo pa prošlo

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

cao.... vidim da vas je dosta bilo na biopsiji , i ja sam pa bi htjela samo znati koliko dana nakon biopsije treba proci do spolnog odnosa ?
    hvala

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pozdrav cure!

Ima li koja od vas osjećaj vaginalne suhoće nakon odrađene krioterapije, odnosno da se 'ne može navlažiti' pri uzbuđenju? Nakon koliko to stanje prolazi, hoće li se vratiti u 'normalu'? Od tretmana je prošlo 4 i pol tjedna... Baš me sad to zabrinulo, nikad nisam imala probleme sa suhoćom. A i vidjela sam da je jedna cura na drugom forumu pisala o tom problemu, da je znala ne bi nikad napravila krioterapiju.

Jeste li vi imale takvih problema nakon zahvata??

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •