-
temperatura pada
Jucer bili na predstavi, popodne nije spavala i kao ranije će ići na noćno spavanje. Jela normalno, zaspala s temp. 37,3 'C i pratila sam je, da bi oko 23 h išla piškiti, trese se, temp. 35,2 u uhu, ispod ruke 35. Zvala sam Rebro i Klaicevu i uputa je ne previše utopljavati i poticati na aktivnost. U 03 h sam je razbudila da vozi bicikl da jj se digne temp.
Dr. mi kaze da je sok od viroze i da je zato temp pala i da dajem tekucinu.
Danas jela normalno, riza na mlijeku dorucak, riblja gusta juha prije spavanja, nakon spavanja juha, meso, poriluk, jabuka popodne. Oko 16 sati temp ide gore i ide do 38.
Nisamje tusirala kao svaku vecer da joj ne padne naglo. Nisam davala nista od lijekova, pila caja i vode.
Sad nema temp, a zaspala je u 20 h s 37,3 u uhu. Trenutno je 36,2. ja strahujem da ne ide nize, preznojila se, presvukla sam je. Ima 3 god.
help
-
Moja trogodišnjakinja je prošli tjedan imala virozu s temperaturom koja se spuštala ispod 36. Prva pomisao mi je bila da je baterija toplomjera na izmaku snaga. Brzo je prošlo pa poslije više nisam brinula oko toga. Nadam se da će i vama, ako već nije.
-
Držim fige da sve bude u redu. Ako zatreba utopli je max.
-
viroza, temp pada ( imam 3 toplomjera različita al svi prikazuju isto) Dr. kaže da medicina ne zna zašto se dogadja, ali eto. Krv sve vrijednosti u okviru referentnih, samo crp 8,8.
-
Mi smo prošle zime isto takvu sličnu virozu imali. I temperatura se jako spustila sad neznam točno koliko je bilo ali se sječam da mi je medicinska sestra rekla da nek pije topli čaj.
I trajalo dva dana.
Bila je ledena a preznojavala se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma