Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
uh, što recesija radi, rodila se u najvećoj krizi, miškica moja mala
nego leo ja isto imam problem s dlakama, mam mi se želudac okreće na tvoj slikoviti opis

Peterlin dala si mi ideju za novo štivo , i tako nisam znala što bih uzela
Pametno zboriš...ali nemoj biti preosjetljiva. Te situacije je nemoguće izbjeći, a nisam sigurna ni da ih treba 100% izbjegavati.

Uostalom, ja sam oglodala ogradu kinderbeta (bijelu uljanu boju), moj bratić je jeo zemlju i to ne čistu nego one hrpice koje gujavice istjeraju iz zemlje, pa čak nismo dobili ni crijevne parazite. Previše držimo tu našu djecu pod staklenim zvonom. Tko bi znao, možda je to razlog porasta alergija i boleština. Čistoća je pola zdravlja - pljesniva korica kruha je druga polovica!

Lijepo ti zaboravi onaj pljesnivi komadić kruha, a iz knjižnice prije Clichyja možeš posuditi knjigu Knjige mog života (autobiografija H.Millera - da moram ponijeti samo jednu knjigu na pusti otok, vjerojatno bih nju nosila), pa onda Kolos iz Maroussija (putopis po Grčkoj) i slično.

Knjige mog života je zgodna za majke male djece jer se sastoji od hrpetine odvojenih sličica i možeš ju čitati "na preskokce" gdje god otvoriš. I nema u njoj toliko požude (ali nisam sigurna da je to prednost).

Dobru zabavu! A mala bude sigurno opet nekaj našla... Kak veli leonisa - dobro je dok ne pojedu kakicu (moj L. je to probao isto kao i njezina cura, a ne bih se kladila ni da je zaobišao krepane muhe kao Anemonin sin - bilo ih je u vikendici koliko god hoćeš).