Moja mama je nema dugo ispričala da sam kao mala znala pričati kak papam bombone po vani...Dok me konačno doživjela,rekla mi je da joj pokažem te "bombone".Iii pokazala sam joj suhu kakicu od kokica,koje su inače hodale po velikom dvorištu...![]()
Moja mama je nema dugo ispričala da sam kao mala znala pričati kak papam bombone po vani...Dok me konačno doživjela,rekla mi je da joj pokažem te "bombone".Iii pokazala sam joj suhu kakicu od kokica,koje su inače hodale po velikom dvorištu...![]()
Ovo je aaaaa
No dobro, ako treba i dalje tiješiti, reći ću da smo ja (5g) i moje dvije rođakinja od 4 i 2 godine jedno popodne provele na jednom divljem smetlištu nedaleko bakine kuće gdje smo otkrile veliki broj bačenih tableta i ostalih medikamenata. Trebam li reći kakvu smo radost osjećale cuclajući farbu sa svih tih divnih bombona, a nitko sa strane nije zvocao
Srećom, ja sam kao najstarija i najodgovornija predložila da ih samo cuclamo, a ne i jedemo sve to (zapravo, nadam se). Sjećam se da sam probala cuclati i čepiće, lol.
Odalo nas je derište od dvije godine kojoj su odrasli skontali crven jezik od farbe crvenih tableta, a ona se nije ni potrudila lagati
A moj brat je s 5 godina pao u ono gdje se skuplja gnoj od krava i jedva ga izvukli, samo mu je ruka virila iznad površine (isto nedaleko bake, dobro da smo preživjeli njeno čuvanje) Uglavnom, taj se nagutao malo boljih sastojaka od pljesnivog kruha. Smrdio je danima, a inače niš mu nije bilo.