Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: nekoliko tehničkih pitanja o Sv.Duhu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno nekoliko tehničkih pitanja o Sv.Duhu

Pitanja:

1. Puštaju li u krug bolnice rodilje za porod s privatnim automobilom ili se mora tražiti parking po cijelom kvartu? (Jedan o strahova koji me prate prilikom dolaska na porod na Sv. Duh je - nemogućnost pronalaska mjesta za parkiranje )
    2. Na koji bolnički ulaz se ulazi kada se dolazi na porod i gdje se trebam javiti? - s gornje strane ili na glavni ulaz?
    3. Trebam li imati uputnicu?
    4. Je l se presvlačim u svoju spavaćicu ili u njihovu?
    5. Je l moguće "pobjeći" iz predrađaone mužu koji vani čeka? Ili su neke tete-čuvarice-vratarice tamo pa ne daju mrdnuti?

Hvala!

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. iskreno- nemam pojma, mi smo oba puta dosli po noci pa je bilo parkinga kolko hoces

2. mozes ic na mali ulaz ( mislim da tam hitna dolazi, to je onaj di udjes i odmah lijevo su trudnicke ambulante) ili na veliki, ne znam za taj s gornje strane- osim po noci- onda je veliki ulaz zakljucan ( ne znam od kolko sati)

3. ja nisam imala nit me tko trazio

4. presvuces se u njihovu 'spavacicu'- navodnici su namjerno jer ono kaj sam ja imala oni zovu spavacica, ja zovem krpa za brisati pod. balkonski.mozda.

5. nisam bila u predradjaoni nego sam isla direkt u box pa su mm-a pustili odmah, al nema cuvarica- ja sam prvi put izlazila jer sam morala neko krace vrijeme cekati box

Početno

1. Puštaju u smislu da tebe TM iskrca a on ide tražit parking, ili se dogovorite da vas netko drugi zajedno odbaci do tamo...

2. Ideš na vrata od Hitne, tako su meni rekli, ali ne moraš se javit nikome nego ideš ravno u rađaonu.

3. Uputnica ti ne treba

4. Njihovu spavačicu dobiješ.

5. Možeš, kad te pregledaju i vode koliko si otvorena/nisi otvorena, ako imaš trudove a podnošljivi su ti, ali prije nego odeš u predrađaonu - nisu vještice, neće te fizički spriječit, samo lijepo kažeš da bi htjela prohodat još nekoliko trudova i da nećeš ići van čekaone

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

1. imas veliki parking al malo dalje od bolnice koji je uglavnom uvijek full krcat...tako da je najbolje da te iskrca ispred ulaza...moguce je samo ako se papci nisu tamo sparkirali...al tesko da netko nije

2. radaonu je meni bilo koma naci...(isla na ctg) i prepjesacila cijelu bolnicu dok me neka teta nije uputila na lift (inace sve moras po stepenicama)
    najbolji put je na glavna vrata i onda lijevo do prvog krizanja...pisat ce ginekologija desno...popnes se dok ne vidis lift na desnoj strani (ides u onaj lijevi jer desni mislim ne radi...grozan je i otvara se obicnim kljucem) 2 kat. (na onim tipkama jedva kaj vidis) kad izades samo ravno...
    moras zvoniti dok ti netko ne otvori vrata...nemoj slucajno ulaziti dok te netko nesto ne pita jer mozed dobiti po nosu (kao ja...)

e sad po noci taj ulaz ne radi pa ne znam dal taj sistem funkcionira...

ovo drugo ti ne znam...

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po noći ulaziš na ulaz za hitnu.
    netko te iskrca i ode se sparkirati, a ti pričekaš u hodniku.

spavaćice (hmmmm....) dobiješ njihovu
    al mislim da možeš i svoju obući

jel još uvjek ima tuš u funkciji u predrađaoni?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jel se mogu ja ubaciti s još nekoliko pitanja?

Postoje li apartmani na SD? Ako da, koliko koštaju?

Čula sam da Addenda pokriva 80% tih troškova, jel to iole točno?

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    jel još uvjek ima tuš u funkciji u predrađaoni?
    Imaju WC i tuš kabinu pred predrađaonom, ako si na to mislila - tamo gdje su im UZV i CTG, i gdje uzimaju podatke...

Ja sam se u tom WCu presvlačila kad sam išla rodit Fiću, dobila klistir, i veli meni babica odite tu unutra pa možete sve obavit...Je, malo morgen, nije se moglo pustit vodu...dobro da sam provjerila prije sjedanja, cure koje su nakon mene došle se ne bi dobro provele...

Al tuš radi

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da tamo je wc i tus kabina, pored ctg-a, al ja sam dobila plasticnu casu tako da nebi znala dal je radio vodokotlic

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

1. Ma naći ćeš mjesto za parking, ako ne na onom parkingu prije bolnice onda tamo iznad.
    2. Cure su već napisale, uđeš kud hoćeš i pravac rađaona.
    3. Uputnica ne treba.
    4. Meni su umjesto spavaćice dali neki čudnovati plavi ogrtač koji su još poslije rezali na preuskim rukavima.
    5. Ja sam iz predrađaone mogla kud sam htjela jer nije bilo mjesta ni kreveta za mene. A nisam se dugo tamo ni zadržala. Ne znam kako je sad stanje.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bitno je da ima tople vode

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    da tamo je wc i tus kabina, pored ctg-a, al ja sam dobila plasticnu casu tako da nebi znala dal je radio vodokotlic
    Ma dobila sam je i ja za analizu urina, ajde, nego mi je dala klistir i poslala unutra...

Sreća njena pa ja ne mogu sjest na bilo koji WC osim svojeg doma a da ga prije toga barem ne obrišem WC papirom i pustim vodu...Tako sam i saznala

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

1. morate se sami pobrinut za parking naravno. i pritom dobro pazite di parkirate ako ne bude mjesta na parkiralištu i iznad bolnice - nama pauk odnio auto kad je MM došao po mene i bebicu .
    upravo sam danas pisala još jedan prigovor policiji za tu kaznu - nema šanse da to platimo. Zagrebparking nam je oprostio - zbog specifičnosti situacije :D
    2. ulaziš na glavni ulaz ili na ulaz hitne pomoći, ako dolaziš po noći
    3. ne
    4. ja sam oblačila njihovu spavaćicu, ali mislim da možeš i svoju, ne znam da postoji zabrana
    5. nema teta čuvarica, možeš izaći

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo još jedna info, rekao mi je doktor da si na porod donesem loptu jer imaju samo jednu, ostale su izbušene, a moguće je da i ta jedna bude zauzeta. Pa ako misliš skakati na lopti, bolje je utrpaj u auto!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Jel se mogu ja ubaciti s još nekoliko pitanja?

Postoje li apartmani na SD? Ako da, koliko koštaju?

Čula sam da Addenda pokriva 80% tih troškova, jel to iole točno?
    Ja sam trebala biti u "apartmanu"-zapravo ti je to obično soba samo kaj ima kupaonu u sobu i dvokrevetna je (inače su 3-krevetne i kupaona je odmah uz vrata od sobe), ali kad sam ja rađala (poč. 2. mj.) je bio neki baby boom i totalna gužva na Sv. Duhu takoda sam ja rodila navečer i tu prvu noć "prespavala" u predrađaoni da bi me tek drugi dan poslije ručka prebacili na odjel babinjača. Naravno, sve do tada nisam vidjela svog bebača jer u rađaonu ne nose bebe (of course). Iz svega možeš i sama zaključiti da sam bila presretna što su me uopće prebacili na babinjače tako da nisam ni spominjala Addendu i apartman, ali su me smjestili u sobu u kojoj je bio TV (mislim, da samo par soba ima TV) i nije mi bilo loše.
    Zvala me žena iz Addende da me pita jesam li u apartmanu pa sam joj objasnila situaciju (gužva i tak to)... bilo joj je jako žao, ali meni nije glavno da sam ja vidjela svog Ivora, jer da sam inzistirala na apar. tko zna kad bi me tamo smjestili i kad bi ga vidjela.
    Ukratko, apart. ti je na Sv. Duhu moguće rezervirati prek Addende, ali vrlo je mala vjerojatnost da ćeš u njega i dospjeti. No, meni nije bio neki bad biti u "normalnoj" sobi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A gdje je rađaona?
    Nisam tamo često pa ne znam

Znam ovako: ulaz od hitne, pa je trudnička ambulanta. Tamo sam jedino bila.

Ima nešto i na polukatu, ali ne znam što je to...prolazim onuda ako dolazim do ambulante s gornjeg ulaza.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme i ja se na tom duhu svaki put izgubim,a bila sam tamo valjda petsto puta.
    ovak.
    ak udjes na ulaz od hitne, ides ravno u onaj 'glavni hodnik' ( tam di je kafic i kiosk)- ak ides na glavni ulaz, popnes se stepenicama, opet si u tom hodniku i skrenes u njega lijevo

e onda je ,ovisno na koji si ulaz usla, na lijevo ili na desno jedan siroki hodnik i skrenes u njega ( ima rampu za kolica, cini mi se, pa ces ga po tome prepoznati)
    mislim da je tu lift,mi smo pjesacili gore pa ne znam kaj treba stisnut
    stepenice su na kraju tog hodnika, malo udesno-ak ides njima penjes se dok ne vidis natpis radjaona ili tak nekaj- tu pozvonis na zvonce i netko ti otvori vrata

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

radaonu je meni bilo koma naci...(isla na ctg)
    najbolji put je na glavna vrata i onda lijevo do prvog krizanja...pisat ce ginekologija desno...popnes se dok ne vidis lift na desnoj strani (ides u onaj lijevi jer desni mislim ne radi...grozan je i otvara se obicnim kljucem) 2 kat. (na onim tipkama jedva kaj vidis) kad izades samo ravno...moras zvoniti dok ti netko ne otvori vrata
    e sad ako ides po noci i ulazis na hitnu onda je ulaz u bolnicu sa druge strane i u taj glavni hodnik tako da skreces lijevo na krizanju i prema GINEKOLOGIJA...ima rampa za invalide i stepenice...tamo negdje oko kafica...znaci ne lift u glavnom hodniku nego taj u okomitom na glavni

a ja sam bas mislila da kad netko dode roditi valjda ga netko odvede tamo, da ne luta ko debil (kao ja...)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Thanks! Mislim da znam

Za svaki slučaj ću isprintati upute pa ćemo se MM i ja igrati labirinta dok budem štopala trudove

Morat ću ipak malo prošetati po toj bolnici ...

lidac2004

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa
    Thanks! Mislim da znam

Za svaki slučaj ću isprintati upute pa ćemo se MM i ja igrati labirinta dok budem štopala trudove

Morat ću ipak malo prošetati po toj bolnici ...
    a da jednostavno pitas na porti?

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

[quote="Mala01
    Ukratko, apart. ti je na Sv. Duhu moguće rezervirati prek Addende, ali vrlo je mala vjerojatnost da ćeš u njega i dospjeti. No, meni nije bio neki bad biti u "normalnoj" sobi.[/quote]

ma sobe na sv.duhu su skroz cool. i neš ti razlike između sobe i apartmana - wc ti nije u sobi nego odmah ispred sobe i tamo su dva kreveta umjesto tri. aj dobro, tv priznam kao prednost, u mojoj sobi ga nije bilo ni 1. ni 2. put kad sam bila tamo.
    ono što držim kao najveću prednost apartmana je prostor ispred sa stolovima i stolicama pa možeš ko čovjek sjest i disat kad ti dođu posjete. jer situacija s posjetama gore na odjelu je grozna - svi se naguraju u onaj mali zagušljivi hodnik sa tek nekoliko stoličica... užas živi.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ninni prvotno napisa
    ... ono što držim kao najveću prednost apartmana je prostor ispred sa stolovima i stolicama pa možeš ko čovjek sjest i disat kad ti dođu posjete. jer situacija s posjetama gore na odjelu je grozna - svi se naguraju u onaj mali zagušljivi hodnik sa tek nekoliko stoličica... užas živi.
    Potpisujem! 8)

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ak bas hoces tv- pol duha ti je obljepljeno brojem telefona striceka koji iznajmljuje televizore po danu.
    fino nazoves ( ili tm) i stricek dodje s tv-om.
    ne znam koja je cijena, ne sjecam se vise

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A jel u apartmanima beba bude stalno sa mnom, tak da kad ponosni tata dođe vidjeti svoje dijete, da ima više od pola minute dnevno?

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    A jel u apartmanima beba bude stalno sa mnom, tak da kad ponosni tata dođe vidjeti svoje dijete, da ima više od pola minute dnevno?
    mislim da ne, isti je režim za sve bez obzira na smještaj

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tata vidi bebu samo preko stakla i na porodu. Bebu uzimaju za vrijeme vizita i posjeta, ponekad čak i preko noći, ako izričito ne zatražiš da ti je ostave.
    Doduše, Luna Rocco se uspjela izboriti za doslovce 24-satni rooming in, pa probaj slijediti njezin primjer. Znam da ja hoću. Sad kad je probila led, valjda će se i oni malo smekšati.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Maja je prije nje probijala led.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Bila sam u "apartmanu", tj. dvokrevetnoj sobi. Stvarno je ok i super je to što je kupaona samo od žena iz te sobe, pa si možeš ostaviti sve stvari unutra, a ne da ih svaki puta nosiš sa sobom. Ja bih ga ponovno tražila! I da točno je da Addenda plača 80%, a ti 20%. Baš mi je neki dan došao račun.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mozes imati svoju spavacicu. Meni uopce nisu ponudili njihovu.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj hrčkić prvotno napisa
    Bila sam u "apartmanu", tj. dvokrevetnoj sobi. Stvarno je ok i super je to što je kupaona samo od žena iz te sobe, pa si možeš ostaviti sve stvari unutra, a ne da ih svaki puta nosiš sa sobom. Ja bih ga ponovno tražila! I da točno je da Addenda plača 80%, a ti 20%. Baš mi je neki dan došao račun.
    A jel bi mi mogla reći koliko košta po danu? Svejedno 100% ili 20%.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo jos jedno pitanje o SD:

1. sto je sa privatnim stvarima tipa novcanik (novci, kartice...) dal mi to uopce tamo treba ili to spakiras doma?

2. skuzila sam da imas spakirane 2 torbe, malu za radaonu i veliku za kasnije, e sad kad kasnije dobis tu torbu, drugi dan kad su posjete ili i nju nosis odmah sobom, pa ti je kasnije nakon sto rodis donesu iz auta recimo...

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo jos jedno pitanje o SD:

1. sto je sa privatnim stvarima tipa novcanik (novci, kartice...) dal mi to uopce tamo treba ili to spakiras doma?

2. skuzila sam da imas spakirane 2 torbe, malu za radaonu i veliku za kasnije, e sad kad kasnije dobis tu torbu, drugi dan kad su posjete ili i nju nosis odmah sobom, pa ti je kasnije nakon sto rodis donesu iz auta recimo...

1. pa i ne treba ti to, fakat možeš ostavit doma. ili nek ti stoji u torbi, a torba je stalno kraj tebe, odnosno kraj kreveta
    2. sve torbe su stalno s tobom - i mala i velika (ja sam imala ruksak i torbu) - stave ti je kraj/ispod kreveta u predrađaoni, pa onda ide s tobom u box, i na kraju se na kolicima voze s tobom u sobu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

[quote=ninni][quote="Mala01
    Ukratko, apart. ti je na Sv. Duhu moguće rezervirati prek Addende, ali vrlo je mala vjerojatnost da ćeš u njega i dospjeti. No, meni nije bio neki bad biti u "normalnoj" sobi.[/quote]

ma sobe na sv.duhu su skroz cool. i neš ti razlike između sobe i apartmana - wc ti nije u sobi nego odmah ispred sobe i tamo su dva kreveta umjesto tri. aj dobro, tv priznam kao prednost, u mojoj sobi ga nije bilo ni 1. ni 2. put kad sam bila tamo.
    ili ako dobiješ sobu kao ja - dvokrevetna, s kupaonicom u njoj (nije vani kao kod ostalih) + TV

Soba broj 4

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ili ako dobiješ sobu kao ja - dvokrevetna, s kupaonicom u njoj (nije vani kao kod ostalih) + TV

Soba broj 4
    I Kaleb i ja smo nekoliko dana bili u sobi 4.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa

Soba broj 4
    I Kaleb i ja smo nekoliko dana bili u sobi 4.
    i mi Luna, točno godinu dana prije vas...
    ja sam živjela u uvjerenju da su sve sobe takve, sa vlastitom kupaonicom i telkom, a onda su na zadnja dva dana premjestili... :/

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Najnezgodnije je ako te (kad je odjel rodilja pun) stave u rezervnu sobu (na odjelu "čuvalica", mislim br.6). Ta pak nema kupaonicu, nego treba prijeći cijeli onaj hodnik između 2 odjela i dijeliti je sa curama iz sobe br.1. Dakle, potencijalno šest cura na jednu kupaonu. E, to je već stvarno too much.

lidac2004

Početno

koliko boksova ima na SD?
    ja sam mislila da je u svakom ona "stolica" a sad cujem da su samo dve i uopce mi se ne svidja da me stave na obican krevet.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

2. sve torbe su stalno s tobom - i mala i velika (ja sam imala ruksak i torbu) - stave ti je kraj/ispod kreveta u predrađaoni, pa onda ide s tobom u box, i na kraju se na kolicima voze s tobom u sobu.

znaci nema potrebe da zapravo imas 2 torbe, nego moze samo jedna?!

ja sam u nedostatku torbi i vec 2 dana razmisljam u cemu da nosim stvari (imam samo jednu)
    a imam i kofer, al to mi je too much, kao da idem na put, a i polu prazan je, pa mi je to malo glupo

znaci mogla bi zapravo sve sloziti u tu jednu, a ove vazne stvari staviti na vrh?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znaci nema potrebe da zapravo imas 2 torbe, nego moze samo jedna?!

ja sam u nedostatku torbi i vec 2 dana razmisljam u cemu da nosim stvari (imam samo jednu)
    a imam i kofer, al to mi je too much, kao da idem na put, a i polu prazan je, pa mi je to malo glupo

znaci mogla bi zapravo sve sloziti u tu jednu, a ove vazne stvari staviti na vrh?

možeš jednu

na vrh stavi gaće i uloške
    možda bočicu vode

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lidac2004 prvotno napisa
    ja sam mislila da je u svakom ona "stolica" a sad cujem da su samo dve i uopce mi se ne svidja da me stave na obican krevet.
    koliko sam ja vidjela 3

no ako su zauzeti, a tebi krene, mogu te poroditi i u predrađaoni ... tamo su obični kreveti

lidac2004

Početno

koliko sam ja vidjela 3

no ako su zauzeti, a tebi krene, mogu te poroditi i u predrađaoni ... tamo su obični kreveti
    bas si me utjesila .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko sam ja vidjela 3

bas si me utjesila .
    pa to je pozitivno, samo znači da ti ide brzo

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Znači ako sam dobro shvatila, torbe mogu biti u sobi na odjelu babinjača cijelo vrijeme s nama? Pitam jer je navodno nekad bila praksa da se sve stvari moraju isprazniti u ormarić i onda muž (dečko) nosi torbu doma, i donese je opet kad izlaziš iz bolnice, kao, da se spriječe zaraze? :?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Tami25 prvotno napisa
    Znači ako sam dobro shvatila, torbe mogu biti u sobi na odjelu babinjača cijelo vrijeme s nama? Pitam jer je navodno nekad bila praksa da se sve stvari moraju isprazniti u ormarić i onda muž (dečko) nosi torbu doma, i donese je opet kad izlaziš iz bolnice, kao, da se spriječe zaraze? :?
    Tami, kad su mene primili, torbu (zapravo sam imala onaj kofer na povlačenje, ali nije sad bitno) sam uzela sa sobom i bila je sa mnom u predrađaoni, a stvar koje sam imala na sebi (uključujući cipele, jaknu i sve ostalo) sam dala MM u vrečici. Kad sam otišla u boks, sa mnom je išao samo moj ruksak u koji sam stavila bočicu s vodom, ručnik mali, futrolu za naočale i.. naravno MM , a torba je ostala u predrađaoni.
    Nakon što sam rodila, vratili su me u predrađaonu i tamo sam "prespavala" noć jer je bila gužva na babinjačama, i torba je bila sa mnom.
    Drugi dan kad su me prebacili konačno na babinjače, torba je išla sa mnom. Eto, zaključak je da torba ide svugdje s tobom, osim u boks.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

znaci ipak treba neka mala torbica za stvari za u box?
    ninni je napisala da je sve stalno islo sa njom :? cak i u box

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Uf, vidim da je Ninni rodila 4 dana nakon mene, znači da nisu mogli nešto drastično promijeniti. Ne znam, možda ja nisam skužila da su oni vukli moju torbu za mnom u boks je sam već bila u popriličnim trudovima, jako sam se brzo otvarala tako da sam samo zgrabila taj moj ruksak i sa njim otišla u boks. Kako sam odlah legla na krevet, nisam skužila je li torba ispod njega (mogu jedino pitati MM ak se sjeća).
    Ali, bez obzira mislim da je praktično imati vodu, ručnikić, neke bombone i sl. pri ruci, ne mora to biti poseban ruksak, možeš si to staviti u običnu vrečicu, ali samo da ti je kod glave i da je nadohvat ruke.
    Sad stvarno nisam sigurna za torbu u boksu, znam da je JA osobno nisam vukla sa sobom. Pitati ću još MM ak se sjeća da li ju je vidio tamo 8)

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    (zapravo sam imala onaj kofer na povlačenje, ali nije sad bitno)
    Bitno je, jer upravo je u tome poanta; ako se pojaviš u predrađoni s nećim velikim, što treba povlačiti, sigurno neće s tobom u box. Njima je lakše da rodilja dođe s malom, priručnom torbom koju će sestra lako prenijeti do boxa.
    Cure, ako se spakirate pametno(Sport Billy metodom, što je lakše proljetno/ljetnim rodiljama) potrebna je samo jedna, ručna torba s pokojim pretincem sa strane koja će vas svugdje pratiti:
    1. Na sam vrh ili u pretince stvari koje će trebati dok ste u predrađaoni i boxu.
    2. Odmah ispod (mrežaste) gaćice i (Vir 80) ulošci, jer to je prvo što će trebati čim vas dorolaju na babinjače.
    3. Na dno sve ostalo što treba do prve (muževljeve) posjete i što ćete stalno trebati.
    Takva torba stane u pretince u sobama. U bolnici zbilja nije dobro držati ništa na podu. To (s pravom) ljuti doktore i sestre, a veseli čistačice (sigurno neće pomicati kofere da bi oprale taj dio poda).

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    [ Kad sam otišla u boks, sa mnom je išao samo moj ruksak u koji sam stavila bočicu s vodom, ručnik mali, futrolu za naočale i.. naravno MM , a torba je ostala u predrađaoni.
    Nakon što sam rodila, vratili su me u predrađaonu i tamo sam "prespavala" noć jer je bila gužva na babinjačama, i torba je bila sa mnom.
    Drugi dan kad su me prebacili konačno na babinjače, torba je išla sa mnom. Eto, zaključak je da torba ide svugdje s tobom, osim u boks.
    torbu su ti vjerojatno ostavili u predrađaoni jer su znali da će te tamo vratit pa da ne vuku bezveze tamo-vamo. stvari inače idu s tobom u boks.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Može biti da je i to bio slučaj. Jer znam da i sam vidjela neke žene koje su ležale na hodniku (jer ni u predrađaoni više nije bilo mjesta!) i imale su torbe...

lidac2004

Početno

ja sam imala manju sportsku torbu i isla je sa mnom u radjaonu tj. sestra ju je nosila i nije bilo nikakvih problema.

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mene zanima još nešto, možda će pitanje zvučati glupo, ali smijemo li na porodu biti u čarapicama ili moramo imati bose noge? Naime malo sam zimogrozna pa mislim da se ne bi ugodno osjećala bez čarapa (soknica), ja recimo osim kad je najvruće ljeto ne mogu zamisliti da po noći spavam bez njih! :/

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •