ha ha, smiješ biti u čarapicama. ja se baš jučer sjetila poroda i čarapica u kojima sam bila, te pomislila kako sam mogla i ljepše izabrat za taj događaj![]()
ha ha, smiješ biti u čarapicama. ja se baš jučer sjetila poroda i čarapica u kojima sam bila, te pomislila kako sam mogla i ljepše izabrat za taj događaj![]()
Thanks ninni, sad mi je lakše.
Kakva sam ja s odjećom, moje će sigurno biti neke roze s cvjetićima!![]()
pa šta fali cvijetićima?? zato je meni i krivo - imam sve neke u ljepim bojicama ljubičaste, zelene, roze, plave, a na kraju rodila u nekim tmurnim prugastim što ih baš ne volim i ne znam zašti ih uopće držim![]()
Ma niš im ne fali, samo moje su sve neke takve tinejdžerske, cvjetići, garfieldi, šarene prugice u duginim bojama i slično... Nekad me MD zeza da sad ću bit mama pa bi se možda trebala početi oblačiti malo "ozbiljnije"... yeah right! Barem će mi odjeća biti u skladu s bebinom, sve nešto rozo, svijetloplavo, pastelno... no to je već za neki drugi topic...![]()
Cure, svakako obucite svoje najljepše čarapice![]()
Na većini mojih fotki iz boxa skoro pa su u prvom planu.
Da li netko zna koga da pitam za apartman na sd( ili ti soba br. 4),
da li se može rezervirati , koliko košta dan (bez addende)?
Ja sam imala čarape na nogama, iako nije bilo zima :D
Jel zna netko da li na SD postoji bilo kakav stolčić za rađanje? Odnosno, imaju li apriori stav da se može rađati samo ležećki ili ipak ima cura koje se uspiju izboriti za neke alternativne položaje?
Ja rodila u čarapama i nitko nije prigovarao.E da, i potkošulju sam ostavila ispod spavaćice(njihove naravno) jer je imala dekolte do struka a bilo je hladno.I nitko mi nije branio da pijem vodu,što negdje prakticiraju(daju da cuclaš one vlažne gaze,bljak).
Mene nitko nije ni pitao za eventualne želje,a valjda sam imala sreću što je rađaona bila prazna pa su me stavili na stolicu u kojoj zapravo budeš u nekom položaju između sjedećeg i ležećeg koji mi je zapravo najviše i odgovarao za vrijeme samog poroda.Ima neke ručke za koje se primiš i šibaš.
Hitno!!!!!
Da li netko zna da li na Svetom Duhu postoji 3D ultrazvuk?
Na Sv. Duhu postoji 4D UZV (ako se ne varam ga je Prof. Kurjak dobio na poklon) ...
Jel znate jesu li te lopte za sjedenje i skakutanje u 1.porodjajnom dobu iste one standardne lopte za pilates ili...?? Ako jesu ne kuzim u cemu je problem da nabave nove, pa nije to tako skupo... Znaci dopustaju da ponesem svoju vlastitu?
ja neki dan bila na CTG-u na odjelu radjaone (kontrolni) i vidjela tri zene na hodniku- tek porodjene ali na "cekanju" jer u sobama nije bilo mjesta..veli sestra da im jew stalno guzva i da to nije rijetkost..a kraj njihn svi prolaze- io cistacica i nsestre pa cak i neki majstor...hmmm..nije mi se svidjelo ali eto, na SD je valjda navala trudnica pa je to njima normalno..
nazalost normalna stvar
nekad zene cekaju do podne kad otpustaju sa odjela i tek ih onda smjestaju u sobe
ja sam rodila u 00:20, a dosla na odjel tek oko 8h ujutro
al kad rodis ne ides odmah u sobu, nego si u tom hodniku par sati u slucaju da se nesto ne zakomplicira tamo si pod nadzorom
Off topic. Ja bih da se Odjel babinjača preimenuje u odjel novopečenih majki jerbo me ove babinjače nevjerojatno podsjećaju na stare krastave vještice - babe.
ja rodila u 20.55, na odjel babinjača (btw, i meni je taj naziv bljak), došla tek drugi dan na ručak!! što znači da sam i bebu vidjela tek tada![]()
I meni se slična stavr dogodila. Rodila u 18 navečer i provela cijelu noć i drugi dan do 14 sati u predrađaoni. Bebu sam vidjela tek drugi dan iza 14 sati!Vragovi jedni!
Ja sam molila i prosila da mi je donesu, ali nema šanse! Ne nose u rađaonu! Kako sam bila ljuta, uf! No, kad sam ju konačno vidjela (bebicu)Linda prvotno napisa
sve sam zaboravila...
kak je meni bilo grozno to ležanje na hodniku....a ja sam mislila da su me tam stavili za kaznu jer sam bila "zločesta" na porodusestra mi je dolazila svako toliko i stavljala mi plahte među noge (nisu mi ni uloške dali); a to je curiloooo
![]()
Meni je na hodniku bilo super. Taman su me "zakočili" ispred njihove dnevne sobe i na TV-u je bila "Boja purpura".
Virgo30 prvotno napisa
znači i u hodniku postoje elitne i manje elitne pozicije....
Hehe, naravno...kad sam rađala vidjeli su plavu boju moje krvianki prvotno napisa
![]()
Podižem ponovo ovu temu, a vezano za godišnje odmore doktora sa sv. Duha, ljeto 2008. Ako se o ovoj temi već negdje piše/pisalo, slobodno 'prebacite' post i molim obavijestite me o linku.
Molila bih informaciju, ako ju imate - kada pojedini doktori sa sv. Duha imaju planiran godišnji odmor ovo ljeto, 2008. Konkretno me interesira dr. Matijević, ali ako će on biti odsutan onda bih voljela imati informaciju i o ostalima, kako bih znala gdje posljednjih tjedana trebam obavljati kontrolu. Znam da se često desi da porađa netko drugi, ali bih voljela da je taj doktor barem koliko-toliko prisutan, tj. da u to vrijeme nije na godišnjem.
Termin poroda mi je 29.07.
Unaprijed hvala.
Pozdrav i sretno,
Vezano za moje pitanje, napominjem da sam zvala i med.sestru doktora Matijevića, ali ona nema tu informaciju, a do doktora je teško doći i ne želim ga smetati kada nije u ambulanti.
Hvala.
Pozdrav i sretno,
Bok cure!
Zna li itko možda informaciju tkoje u 8 mjesecu od dr. na godišnjem?
Nadam se da neće ostati raditi neki mladi ili nedaj ti bože specijalizanti, nebi voljela baš zapasti takvima?
Jel se to može provjeriti negdje, kod nekog na odjelu?
hy doktor dukic,ujevic i habek su na godisnjem]![]()
hy doktor dukic,ujevic i habek su na godisnjem]![]()