-
Mlijeko mjenja boju
Sin mi je sikio i zaspao na siki,curilo mu je mlijeko iz usta na plahtu koja je zelene boje. Probudio se nakon sat vremena i ostala masna ruzicasta fleka na tom mjestu. Zasto je takve boje? Vec sam to i prije primjetila na partiklicama koje slucajno duze stoje,a prljave su od mlijeka. Fleka gdje je bilo mlijeko postane roza(ruzicasta) 
Jel itko imao slicno iskustvo?
-
Bojim se da nije kakva bakterija.
Mucila sam se sa konstantnim upalama tri mjeseca ali nisam odustajala od dojenja.
Prvo djete kcer sam dojila skoro 2 godine i u te dvije godine nikads ovoko nesto nisam dozivila.
Beban mi je sada 6 mj, iskljucivo dojen 5 i pol mj,pa samo lagano krenuli s dohranom.
Jednom tjedno osjetim kako mi se nesto stvara u dojci,ali ja to brzo rijesim.
Imala sam x noci neprospavanih u suzama i masiranjem dojke.
Nikada nisam pila antibiotik nisam htjela,sama sam to rjesavala.
Iz osijeka sam i zanimame koji je postupak i gdje da se idem testirat na bakterije ili sto vec.
Pomozite!!!!
-
Osoblje foruma
Sad cu se malo kititi tudjim perjem, ali moguce je imas u sebi bakteriju Serratia Marcescens koja,kad se namnozi, moze obojiti mlijeko u ruzicasto.
Jesi li imala kakvih bolnickih zahvata? Carski? U bolnickom okruzenju ih, naime, mame cesto 'pokupe', a aktiviraju se kad mami opadne imunitet, znaci ne nuzno odmah nakon sto joj je dospjela u organizam.
Kako inace ide dojenje? Koliko je star malac?
-
Ovako... Beban je 6 mj i 12 dana i super napreduje,obozava sisat 
Ja sam rodila vaginalno bez problema,nisu me rezali nisam ni popucala. Trudnoca je prosla u najboljem redu,nisam pila nikakve lijekove.
Trebala sam na kiretazu 14 dana poslije poroda,navodno ostao komadic posteljice,pila ergometrin i proslo je i od onda poceli problemi s dojkama.
Kao djete sam zaglavila u bolnici,hitni operativni zahvat (slijepo crijevo) zaglavila sam mjesec dana radi komplikacija (rana se zagnojila) otvarali na silu i mj dana sa otvorenom ranom sam bila i tako otpustena kuci, bilo mi je onda 10 god.
Inace sam osjetljiva,sklona bolestima i virusima. Uvjek prva sve pokupila.
Imala sam candidu,cesto imam gljivice...
Inace sam radila u crevari,znaci bila sam u izravnom kontaktu sa svinjskim,govedjim,kravljim izmetom,svjezom krvi mesom,kojekakvim bolesnim zivotinjama u klaonici ... Da li to ima kakve veze?
-
Brzi odgovor... Napisala sam cjelu bibliju i nista nisu objavili
-
kakvo je stanje? jeste rješili problem s mlijekom?
-
Popila sam dvije kutije antibiotika sto mi je gin prepisala... Nevjeruje da je neka bakterija u pitanju,imala sam upalu pa je to pripisala upali.
Nisam isla na daljne pretrage,vise nisam primjetila da se boja mjenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma