Ovo je za iskusne poznavateljice raznovrsnih pp.![]()
Koja vrsta je uža između nogu , i koje AIO su najbolje prema vašem iskustvu ?
Ovo je za iskusne poznavateljice raznovrsnih pp.![]()
Koja vrsta je uža između nogu , i koje AIO su najbolje prema vašem iskustvu ?
Za uže među nogama misliš na koje, fitteds, AIO, pockets...?
Od fitteds Cuddlebuns bikini cut, od pockets Swaddlebees (tu će ti Cocci bolje moći pomoći), a od AIO su dosta uske HoneyBoy, samo te baš nisu dostupne. Od ovih dostupnijih pojma nemam koje su najuže, možda Rumpsters.
Aha, koje su najbolje AIO - vjerujem da je to dosta subjektivno, pa pogledaj ovdje ocjene ljudi koji ih koriste:
http://www.diaperpin.com/diapers/ite...asp?subcat=AIO
Popolini aio
Pitaj Sabinu. Olitiga klmamu![]()
Klmami je siiigurno dosadno kad je mi gnjavimo oko platnenihOriginally Posted by Zorana
![]()
![]()
Stvaaaarno :shock: a ja naručila samo jednu, eto klmama mi nije dovoljno nahvalilaOriginally Posted by Zorana
![]()
aaaaaa :shock: ne vjerujem![]()
meni da je dosadno?....nema šanse. samo nemam puno vremena za odgovore.
cekana, pa bombardirala sam te linkovima s popolini pelenama, i rekla da imam samo njihove aio, i niti jedne druge.
ja sam mislila da je dovoljno![]()
uglavnom, istina je, super sjedaju, fino su uske i drukeri i veličina su im zakon![]()
Kako mi je drago što moj L. ima samo 5,5 mj. , imam vramena za još puuuno pelena![]()
...a moj K. samo 3,5mjOriginally Posted by kinder
![]()
Ne, ne nije, ja se stalno tako hvalim, pitaj cocci
a meni drago što još nisam niti rodila ( da ne bi bilo zabune- zbog pelena) a uz to još i prvo dijete![]()
koliko ja još imam vremena za isprobati... :D![]()
možda neke ni ne stigneš isprobati, mislim anjica će prerasti MOriginally Posted by anjica
![]()