Dali zna netko jel se mašinica za šišanje može negdje naoštriti i koliko to dođe
I još me zanima koje su kvalitetne?
OVU SMO KUPILI PRIJE NEKIG GODINU DANA I VEĆ JE U KOMI A NIJE BILA NI JEFTINA OKO 300-400KN
Dali zna netko jel se mašinica za šišanje može negdje naoštriti i koliko to dođe
I još me zanima koje su kvalitetne?
OVU SMO KUPILI PRIJE NEKIG GODINU DANA I VEĆ JE U KOMI A NIJE BILA NI JEFTINA OKO 300-400KN
Ovo i mene zanima, imam mašinicu skoro profi za šišanje pasa, kojom šišam muža i pse ( hi hi hi) i malo mi se davi kada moram šišati terijere koji imaju oštriju dlaku, dko kod muža i setera radi besprijekorno. Rado bih naoštrila noževe da opet radi besprijekorno.
ja sam mužu kupila za ročkas pred 3 godine jednu u Magazinskoj ulici, meni se činila sdosta skupa cca 400 kn,ali on se brate mili šiša cca svako 3 tjedna, pa onda svako 1.5mjesec dana ošiša i klince, nimalo nije loša,ima mogućnost da se sam skroz ošiša, ali pred kraj ipak zove ženu tj. mene. ovaj tu http://www.saturo.hr/mali-kucanski-a...-5170-02-.html
, vidim da ga sad ima za kupit i u prečkom.
Mi kupili Philipsovu za 200 kuna, 2 godine je stara i radi bez problema. Šišam muža i sina stalno, muž ju nosi na teren pa se i njegovi kolege s njom šišaju, definitivno se otplatila i to nekoliko puta.
Postoje ljudi koji bruse noževe od mašinica i frizerske škare ali gdje su ti ljudi nemam pojma![]()
Ovak piše na kutiji; Philips hair clipper QC5010 5000 series ako ti to šta znači. Kutija je crveno-bijela.
hvala sad ne znači ali moramo kupiti neku novu ova e koma.
imali smo prvu mašinicu i bila je ok isto tak jedno 4-5 godina
onda smo kupili rowentu i evo nako možde godine dana je u komi
hvala na infu