Results 1 to 7 of 7

Thread: Mašinica za šišanje

domy's Avatar

Default Mašinica za šišanje

Dali zna netko jel se mašinica za šišanje može negdje naoštriti i koliko to dođe
    I još me zanima koje su kvalitetne?
    OVU SMO KUPILI PRIJE NEKIG GODINU DANA I VEĆ JE U KOMI A NIJE BILA NI JEFTINA OKO 300-400KN

zibba's Avatar

Ovo i mene zanima, imam mašinicu skoro profi za šišanje pasa, kojom šišam muža i pse ( hi hi hi) i malo mi se davi kada moram šišati terijere koji imaju oštriju dlaku, dko kod muža i setera radi besprijekorno. Rado bih naoštrila noževe da opet radi besprijekorno.

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by domy View Post
    Dali zna netko jel se mašinica za šišanje može negdje naoštriti i koliko to dođe
    I još me zanima koje su kvalitetne?
    OVU SMO KUPILI PRIJE NEKIG GODINU DANA I VEĆ JE U KOMI A NIJE BILA NI JEFTINA OKO 300-400KN
    ja sam mužu kupila za ročkas pred 3 godine jednu u Magazinskoj ulici, meni se činila sdosta skupa cca 400 kn,ali on se brate mili šiša cca svako 3 tjedna, pa onda svako 1.5mjesec dana ošiša i klince, nimalo nije loša,ima mogućnost da se sam skroz ošiša, ali pred kraj ipak zove ženu tj. mene. ovaj tu http://www.saturo.hr/mali-kucanski-a...-5170-02-.html
    , vidim da ga sad ima za kupit i u prečkom.

koksy's Avatar

Mi kupili Philipsovu za 200 kuna, 2 godine je stara i radi bez problema. Šišam muža i sina stalno, muž ju nosi na teren pa se i njegovi kolege s njom šišaju, definitivno se otplatila i to nekoliko puta.

Postoje ljudi koji bruse noževe od mašinica i frizerske škare ali gdje su ti ljudi nemam pojma

domy's Avatar

Quote Originally Posted by koksy View Post
    Mi kupili Philipsovu za 200 kuna, 2 godine je stara i radi bez problema. Šišam muža i sina stalno, muž ju nosi na teren pa se i njegovi kolege s njom šišaju, definitivno se otplatila i to nekoliko puta.

Postoje ljudi koji bruse noževe od mašinica i frizerske škare ali gdje su ti ljudi nemam pojma
    a koja philipsova može model

koksy's Avatar

Ovak piše na kutiji; Philips hair clipper QC5010 5000 series ako ti to šta znači. Kutija je crveno-bijela.

domy's Avatar

hvala sad ne znači ali moramo kupiti neku novu ova e koma.
    imali smo prvu mašinicu i bila je ok isto tak jedno 4-5 godina
    onda smo kupili rowentu i evo nako možde godine dana je u komi
    hvala na infu