ja potpisujem sve koji smatraju računalo ubojicom koncentracije, dobre i pozitivne energije
moja kćer od 10 godina se navukla malo pomalo na igrice s prijateljicama ovo ljeto
to se nastavilo polaskom u školu u rujnu i izazvalo podosta problema- nenapisane zadaće, nevježbanje sviranja, svadljivost, ma sve gore od gorega
najbolje što nisam ni shvatila kako je do toga došlo, tako to preuzme situaciju u trenu, da ni ne skužiš

dolazila je iz škole i s vrata otvarala laptop, bila zaluđena, baš tužno
mi smo u to vrijeme bili na poslu, ona i frendica su uglavnom svakodnevno nakon nastave po dvije ure provodile na računalu
srećom nije dugo trajalo, jer sam malo krenula u kontrolu pa shvatila u čemu je problem
nema više druženja poslije škole, dok se ne rješi zadaća i doknema roditelja kod kuće
i stalno joj dižem neke zanimljive knjige u knjižnici, recimo serija" pet prijatelja" je pun pogodak
i ide na aktivnosti a ja je potičem da izlazi van na igranje
još uvijek koristi laptop, ali to je neusporedivo rjeđe, mada vidim da svi njeni prijatelji svakodnavno koriste face
prilično je teško u takvom ozračju sprovesti svoje stavove u djelo ali nije nemoguće