Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Školske muke mame osmogodišnjaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ako vas tješi ni moj nema svoje računalo, a još manje komp. sa igricama, ide 3. razred
    dakle, igrice ne igra
    doma imamo svoje laptope, MM i ja, ali djeca na njih nemaju pristup
    ukoliko mu nešto treba za školu sa interneta, to zajedno pogledamo (objektivno, ne treba mu za ništa, razrednica je rekla da će im tek od 5. razreda trebati kao pomagalo za nastavu)
    isto tako nema ni mob. jer mislimo da mu ne treba, još ide u boravak, dakle, nije sam doma
    dogodine će dobiti mobitel ali bez interneta, igrica i sl. - vulgaris primjerak
    sad su išli na Sljeme, samo njih troje u razredu imalo je kartice za zvanje sa tel. govornice, svi ostali su nosili mobitele
    ne osjeća se manje vrijednim zato što to nema, iako žica mobitel ali ne pretjerano...

uglavnom, nakon škole i boravka, ostane mu vremena za sport i strani jezik, i kad ima slobodno - druženje sa frendovima iz zgrade po doma
    navečer pogleda crtić na TV-u prije spavanja i to je to

u jesen i proljeće još uvijek jurcaju po parku i igralištu, i ne vidim kad bi igrao igrice i da ima komp.

ponekad stvarno mislim da smo jedini koji to "uskraćuju" klincima - al drago mi je pročitat da nas ima još .-)
    Posljednje uređivanje od buba klara : 04.12.2013. at 15:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •