Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: King Plus - molim pomoć

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno King Plus - molim pomoć

Imamo King Plus sjedalicu, prvi put nam ju je u auto namontirala prodavačica u dučanu. Sada bi je trebalo preseliti u drugi auto, ali ja je nikako ne uspijevam otvoriti tako da oslobodim remene. Ima nekih sivih kvakica koje bi trebalo nešto povući, ali ne ide. Ima li netko neki savjet?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imam ju i ja već godinama i skroz mi je jednostavna, nema povlačenja, sve je na klik.
    Daj najprije zaviri u uputstva, a ako ne bude išlo pošalji mi PP, pa ti dam broj moba da mi se javiš.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako se dobro sjećam, moraš one ručkice s obje strane u isto vrijeme otkopčati. Nije komplicirano.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

peg potrebno je stisnuti crveni jezičac na dnu kopče prema sjedalu. To je zatezač koji drži pojas.

Pogledaj sliku označila sam taj dio plavim krugom.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a ako ne uspiješ, pregled sjedalica je u nedjelju, pa svrati

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja mislim da ona ne moze odvojiti sjediste od "baze", da se tako izrazim.
    i mi ju imamo, i to je i mene u pocetku zezalo, sivu ruckicu potegnes i drzis i tada s drugom rukom odvojis prednji dio sjedalice (nagne se prema prednjim sicima) i tada odvojis remene (i onu crvenu ruckicu tada maknes),treba malo vise snage ali ide, al bitno je pri tome da drzis sivu ruckicu

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sjedalicu je teško "otvoriti" ako si prethodno otkopčala pojas od auta. Probaj ga ponovo zakopčati, a zatim pokušaj ponovo. Bitno je da je pojas od auta zategnut. I moraš podignuti istovremeno obje sive polugice i potegnuti naslon prema sebi.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    I moraš podignuti istovremeno obje sive polugice i potegnuti naslon prema sebi.
    mislis obje ruckice,s lijeve i desne strane as??
    ja nikad tako, ja samo s jedne strane, jer stojim vani kod vratiju auta potegnem ruckicu s te svoje strane, otvorim (razdvojim) sjedalicu, otkopcam i oslobodim remen i to je to.
    zvuci malo komplicirano,al kad skuzis i steknes praksu ide brzo.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A ja provucem pojas bez da odvajam sjedalicu od baze, samo stavim sjedalicu u neku poziciju u kojoj imam dovoljno prostora za provuc pojas. Al mozda grijesim.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    mislis obje ruckice,s lijeve i desne strane as??
    ja nikad tako, ja samo s jedne strane, jer stojim vani kod vratiju auta potegnem ruckicu s te svoje strane, otvorim (razdvojim) sjedalicu, otkopcam i oslobodim remen i to je to.
    zvuci malo komplicirano,al kad skuzis i steknes praksu ide brzo.
    Ne znam, ja povucem obje ruckice i povucem naslon prema naprijed. U ducanu mi tako pokazali i tako sam se naucila. Ali ako tebi ide samo s jednom valjda moze i tako. Kao sto sam napisala znalo se zaglaviti jedino kad bi pojas od auta bio otkopcan prije nego se sjedalica rasklopi.
    Posljednje uređivanje od emira : 27.02.2013. at 23:37

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    A ja provucem pojas bez da odvajam sjedalicu od baze, samo stavim sjedalicu u neku poziciju u kojoj imam dovoljno prostora za provuc pojas. Al mozda grijesim.
    A kako provuces pojas kroz onaj crveni drzac i ucvrstis bez da razdvojis sjedalicu od baze?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam krivo skužila o čemu se radi..
    Da se odvoji sjedište sjedalice ona mora biti u najuspravnijem položaju. Jedino se u tom položaju može odvojiti.
    Tek tada povući sivu polugu i u isto vrijeme povući sjedlaicu držeći je za vrh na sredini naslona.

Evo iz uputa, str. 5, ili dođit eu nedjelju na pregled
    "-Adjust the seat shell 11 to the
    upright seating position (see 5.).
    Note: The seat can only be opened
    in the upright position.
    -Place the child safety seat facing
    forward on the vehicle seat (in the
    direction of travel).
    ÞPull up on the grey release lever 1
    and at the same time pull at the top
    in the centre of the edge of the
    seat shell.
    The seat shell 11 disengages.
    ÞTip the seat shell 11 forward until it
    latches.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Puno hvala na odgovorima! Pomogli su! Gledala sam uputstva ali sam pogriješila u nekoliko stvari... otkopčala sam remene, spustila sic prema dolje, i onda zato nije išlo. Problem je riješen

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    A kako provuces pojas kroz onaj crveni drzac i ucvrstis bez da razdvojis sjedalicu od baze?
    Otvorim drzac i provucem pa ga opet zatvorim, to mi nije neki problem. Jel se pojas provuce kroz taj crveni drzac i kroz one dole kukice i to je to? Ili ima jos nesto sta mi je promaklo? Sjedalica dosta cvrsto stoji.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

To je to Jadranka, kroz kukice i taj crveni držač, prije nego zakopčaš držač dobro zategneš pojas i to je to.

I moja super čvrsto stoji, ni makac, ali se nekako stalno nagne u desno. Kad gledam malog sa druge strane, tamo gdje stariji sjedi, baš je nagnut. I da se sjedalica izravnat ali se vrlo brzo opet nagne iako je sjedalo ravno. Uopće ne kužim zašto se to događa.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam krivo skužila o čemu se radi..
    Da se odvoji sjedište sjedalice ona mora biti u najuspravnijem položaju. Jedino se u tom položaju može odvojiti.
    Tek tada povući sivu polugu i u isto vrijeme povući sjedlaicu držeći je za vrh na sredini naslona.
    da,to je to. i ja stisnem samo s jedne strane ruckicu i bez problema se rastvori,jer su kolko sam vidla,povezane.stisnes s jedne strane i odmah se i s druge strane pomakne, tako da je dovoljno stisnuti samo s jedne strane,a meni puno jednostavnije.

i jako sam zadovoljna kak cvrsto sjeda u auto, ni milimetra ne makne. ali to samo u nasem (i ostalim monovolumenima).
    kad ga vozim u autu od bake i dede,ili sestre katastrofa, nikak da dobro zategnem,njihovi pojasevi i sjedala su totalno drugaciji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •