Pokazuje rezultate 1 do 50 od 288

Tema: dječji doplatak na temelju njege djeteta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

aj ako ces pitati, javi sta su ti rekli.

jaffa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Sada tek vidim da nisam napisala. Uglavnom 70 dana od poroda sam se mogla vratiti na njegu, vratila sam se kada je bebac imao 3 mjeseca igrom slucaja. Obzirom da mi je rjesenje za njegu bilo do studenog nisam morala nove papire nositi nego sam samo u pravnoj zahtjev popunila. Bila sam osobno u Zajinu pitati sta je sa djecjim uvecanim za vrijeme dok nisam na njezi (tih 70 + dana) i rekli su mi da se ne prekida jer imam rjesenje vazece. Bila sam osobno u pravnoj sluzbi i gledala je bas moj predmet. Eto, ako kome zatreba

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jaffa prvotno napisa Vidi poruku
    Sada tek vidim da nisam napisala. Uglavnom 70 dana od poroda sam se mogla vratiti na njegu, vratila sam se kada je bebac imao 3 mjeseca igrom slucaja. Obzirom da mi je rjesenje za njegu bilo do studenog nisam morala nove papire nositi nego sam samo u pravnoj zahtjev popunila. Bila sam osobno u Zajinu pitati sta je sa djecjim uvecanim za vrijeme dok nisam na njezi (tih 70 + dana) i rekli su mi da se ne prekida jer imam rjesenje vazece. Bila sam osobno u pravnoj sluzbi i gledala je bas moj predmet. Eto, ako kome zatreba
    Dobro je znati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •