Help!
Dakle, u siječnju ove godine sam predala zahtjev za njegu djeteta na hzzo i za uvećani doplatak na czzs u Puli. Sinu mi je dijagnosticiran Arnold chiari sindrom.
Njega mi je odobrena istog mjeseca na godinu dana.
Iz czzs su mi u ožujku javili da sad vještačenje provodi hzzo i da su im proslijedili moj zahtjev i da moram dugo i strpljivo čekati. I sada u rujnu smo pozvani na komisiju u Rijeku jer u Puli nisu oformili za predškolsku djecu.
Danas smo bili na komisiji i kako je dijete jako plakalo izašla sam s njim dok je muž ostao odgovarati na pitanja o malome. E sad, on kaže da su mu rekli da nemamo pravo na onih 850 kn več samo na nekih 300 kn Ne znam da li ih je krivo shvatio ili što. Mislila sam da se taj doplatak dobiva na temelju njege automatski. Ima li taj dd kakve veze sa prihodima?
Uglavnom, kako za mjesec dana radimo kontrolni MR rekli su da pošaljemo faxom nalaz pa da će odlučit sta ce nam odobriti, kao možda i invalidninu. Po meni nema šanse za invalidninu, niti je tražim, nije dijete u teškom stanju. Ali zašto nemamo pravo na tih 850 kn ??? Stvarno se nadam da je mm krivo shvatio. I zašto se mora toliko čekati