-
Osoblje foruma
visina (djecjeg) radnog stola
zanima me da li postoje standardi i ako da, kolika je visina.
naime, nama je ispod prozora radiator i to relativno visoko, a to je najbolje mjesto za radni stol no ne znam moze li stati, odnosno ako ga idemo raditi mozemo li fulati s visinom (odnos poda, nogu na podu, visine stolice, visina stola) i da li noge moraju biti na podu?
kcer i danas kada sjedi na stolici za stolom, sjedi na nogama jer ne voli da joj noge vise.
-
ima ti onih stolova koji rastu s djecom, tipa flexe
-
-
Za moju mrvicu nama su se super pokazali stol i stolica kojima možemo mijenjati visinu, time smo riješili i noge na podu 
Stol smo kupili u Ikei tj. radnu ploču i podesive noge.
Posljednje uređivanje od larmama : 28.02.2013. at 10:10
-
Osoblje foruma
radna ploca + podesive noge po visini iz IKEA-e, pa po porebi mijenjas visinu. kolika je trenutno nemam pojma.
-
ako moraš imati određenu visinu stola, uzmi ga takvog kakav mora biti. dobru podesivu stolicu i klupčicu za pod noge
-
Mislim da postoje standardi za namještaj jer sam jednom razgovarala s dizajnericom namještaja koja mi je za sve što sam pitala izbacila precizan broj - sjećam se da je visina sjedišta obične stolice u blagovaonici bila 35 cm.
Također mi je rekla da se neki standardi i mijenjaju jer nismo ni mi svi po JUS-u pa onda nekima napravi npr. višu radnu površinu u kuhinji ako su visoki itd.
Ako postoje ti podesivi stolovi i stolice, super.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma