-
Nisam sigurna, ali čini mi se po spominjanju Linića i sl. da vas brine fiskalizacija i kako izvesti fiskalizaciju obzirom da se na rasprodajama plaća gotovinom.
Nisam 100% sigurna, no mislim da vi niste obveznici fiskalizacije.
Obveznikom fiskalizacije smatra se:
1. fizička osoba obveznik poreza na dohodak po osnovi samostalne djelatnosti iz članka 18. Zakona o porezu na dohodak te
2. pravna i fizička osoba koja se smatra obveznikom poreza na dobit prema članku 2. Zakona o porezu na dobit
za sve djelatnosti za koje je, prema odredbama posebnih propisa, obveznik izdavanja računa za isporuku dobra ili obavljene usluge.
Nema dohotka, ni dobiti, nema ni fiskalizacije. Osim, ako rješenjem porezne uprave niste postali obveznici poreza na dobit (neke udruge rješenjem porezne uprave plaćaju porez na dobit- Dinamo
npr. od ove godine)
Apri, ne razumijem o kojoj promjeni zakona o udrugama pišeš? Zakon o udrugama se zadnji put mijenjao 2002 god, istina da čekamo izmjene uskoro, barem ih političari najavljuju, ali još uvijek je na snazi stari zakon o udrugama.
A možda sam ja omašila ceo fudbal pa baljezgam, a vi se borit sa sasvim nečim desetim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma