Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
Rasprodaju su godinama vukle ivakika i Frida. Koliko truda, volje i same sebe su ostavile na njima, one najbolje znaju.
Ne bi rekla da je iko bio nepravedan i izmisljao godinu dana bilo sto oko rasprodaje. svaki korak koji se dogadjao oko nje znali ste.
Ako mislite da je rasprodaja banalan projekt, onda moje i vase vidjenje banalnosti je je dijametralno suprotno.
rasprodaja nije nikom u rodi dosadila, niti je nevazan projekt, ali nekad ste primorani i najdraze celjdae pustiti samo na neko vrijeme.
i meni osobno je jako zao sto je nema, ali ja prva nemam vremena posvetiti joj se toliko da bi ona funkiconirala.
o volonterskim satima koji su utroseni na taj, kako ga vi nazivate banalni projekt, nebi, jer o tome su pisane storije i storije.
i ja osobo ne shvacam zasto vas to tako ljuti? cijenimo sto ste nam pomagali i dali svoje slobodno vrijeme, ali vasa ogorcenost mi nije jasna.
I napisano vam je gore da rasprodaje nece biti, pa vi opet o nekom navlacanjeu i zavlacenju. ja sam prva bila uvjerena da ce je biti na jesen, ali nekad cvojek sniva, ali snovi su snovi.
Hvala ti spajalica na strpljenju i objašnjenju. Ako tema Rodine rasprodaje žulja samo mene, uzmite kao da se nisam ni pojavila, ni fizički ni tekstovno. Kada sam upotrijebila riječ banala projekt, htjela sam naglasiti da mi se drugi vaši projekti i istupi čine kudikamo društveno odgovorniji i u tom smislu teži za osmisliti i provesti. A što me ljuti i da li sam ogorčena pokušaću verbalizirati i usmjeriti prema ivarici.