Već sam pisala jednom negdje, jako mi je pomagao forum, čitanje tuđih problema iskustava, savjeta od savjetnica,
za portal Rodin da ne govorim, sve sam tekstove pročitala, štrajk dojenja (stalni ) ne bih preživjela bez foruma i dojila 6 god (dvoje djece)

Ali SOS mi baš i nije pomogao, ali sada mislim da je bio problem u meni.
Prva pitanja koja su dolazila je bilo valjda: kad imam najviše mlijeka, kako je po noći, koliko mokrih pelena, pitanja na koja ja nisam znala odgovor jer
još nisam bila na forumu i pojma nisam imala o dojenju i nisam brojila mokre pelene itd.

Ja nisam znala prave odovore sve do onda dok nisam počela čitati forum i pronalaziti sebe u tome i polako kužiti problematiku dojenja.
Mislim, kako da mi pomogne savjetnica kad joj nisam mogla točno reći svoj problem i dati potrebne podatke.
Da sam ja zvala više dana za redom, eh, vjerovatno bi rješile problem koji je bio u skoku u razvoju, da,
jedino da se takve 'neznalice' posebno potaknu da zovu ponovno i ponovno dok skupe odgovore na pitanja.

A inače sve hvale za Rodine savjetnice i pomoć koju pružaju tijekom majčinih i djetetovih zajedničkih početaka!