Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: stolica kod beba

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana, znam jednu mamu cija beba redovno nije kakala po 10 dana bez ikakvih problema.
    Iskljucivo dojena, spavala po 8 sati u komadu, odlicno napredovala i to je tako bilo do uvodenja dohrane.
    Naravno, mama je brinula ali beba je jednostavno trosila sve sto bi unijela.
    Nervozna bi bila samo taj dan kad ce se pokakati, vjerojatno nenavikla na taj osjecaj.

Sad, ne znam da li tih 10 % AD radi ikakvu razliku (mozda mu bas to stvara smrdljive vjetrove?), ali usudila bih se reci da je tih 10 % vjerojatno tvoj pokusaj da smiris vecernje nervoze i sl, a ne glad i nedostatak mlijeka.
    Jer, tako mali nedostatak mlijeka brzo se navuce, a sa oko 2 mjeseca i moj je vristao, primao, pustao i tako ukrug po sat dva navecer.
    Bile su to vecernje nervoze, overload i umirivali smo ih swaddlingom, fenom, ranijim smirivanjem atmosfere pred spavanje, cicom...
    On se jako napinje, to mene i muci. On vristi, guza (cmar) se skroz napne i onda ga on stisne! Ocigledno ga boli, stomacic je relativno mekan kad lezi na ledima i kad me pusti da ga masiram, ali je stvaaaarno veeeeelik. Rascopan na strane. Vristi kad prducka, ma joooj, to mi je sada i sporedno.

A za dohranu, stvarno nije navecer. Obicno mi mlijeka nema dopodne. I navecer i nocu ga dojim. To mi je.super jer obozava zaspati na sisi! A samo da mi nema tih uzasnih grcenja i plakanja pri svakom skidanju i napinjanju (neprovociranom od strane mene), mozda se ne bih brinula. A ovako... 5 dana... uh!

No ipak mi puno znaci procitati da to nije samo njemu. Bar donekle slicna prica!

Pema avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Moj nije kako po 10 dana negdje od 4 mj do 6 mjeseci, kad je pocela dohrana. Bio je iskljucivo dojen do tad. Ali ne bi se napinjao, prduckao je, ali kakio je bez nekog napora.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •