-
Grcenje nogica
Hej! Imam bebu od 6 mjeseci. Vec nekih mjesec i po radi nesto sto meni izgleda poprilicno cudno, cak me i zabrinjava. Kada je umorna ili ljutita kad lezi na ledima- stavi skupljene sakice na prsa i pocne dizati noge i zrak( okomotio na tijelo),desna nogica je ispruzena a lijeva malo savijena,pri tome grci nogice i rukice, sva se oznoji, te ima neki cudan izraz lica, nekako kao da je u transu. Imam to i snimljeno, samo ne znam kako video tu postaviti. Inace, bebolina je super, odlicno napreduje, veseljak je, dojim ju i polako papa kasice. Patronazna i pedica kazu da vjerovatno nije nista, no pedica nam je za svaki slucaj dala uputnicu za neuroped. I otici cemo na pregled, samo me zanima dal je netko dozivio ista slicno?
-
-
Meni to zvuci kao infantilni spazmi, ako vec imas snimljeno obazevno pokazi neuropedijatru.
Posljednje uređivanje od gnjavež : 27.11.2014. at 11:29
-
Moja je curka tako grcila nozicu. Pitala sam patronaznu sto je, ona meni da nije nista. Tako je savijala samo jednu nogicu dok nije prohodala. Danas nema apsolutno nikakvih problema. Hoda, trci, jako je spretna, spretnija od vrsnjaka. Cak se niti vise ne sjecam o kojoj se nozici radilo. Provjeri kod doktora, ali, mislim da nije nista. Sretno!
-
Joj, stvarno si me uplasila. Isla sam istrazivati IS i ne bi rekla da je to. is napadi traju par sekundi, a kod nje to ipak dulje traje. Idem u pon neuropedijatru.
-
Pregled obavljen- infantilna masturbacija..
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma