Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: stolica kod beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A dali siki ili je na adaptiranom? Ako siki, onda ne bi trebao biti problem što ne kaki svakodnevno. Ako je na ad onda bi trebala kakati. Jedino je čudno ovo s oštećenjem guze. Kako izgleda to oštećenje?

Moja dvomjesečna sisavica je isto kakila prvih par tjedana po nekoliko puta dnevno, sada svakih 3-4 dana, a imali smo u jednom navratu nekakanje 7 dana.
    Posljednje uređivanje od Inda_os : 02.03.2013. at 09:48

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

siki mi beba.ostecenje je kao neki polip..al rekao doktor da nista dirati jos mjesec dana..a jel normalno da se grci dok prdi i dok hoce kakati se napreze?hvala

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tedlar86 prvotno napisa Vidi poruku
    siki mi beba.ostecenje je kao neki polip..al rekao doktor da nista dirati jos mjesec dana..a jel normalno da se grci dok prdi i dok hoce kakati se napreze?hvala
    Vjerojatno ima grčeve, probaj s Biogaya kapi, jako su dobre (nama je to bio spas), a što se tiće stolica, ped (dr. Puževski) rekla je da je normalno da 10 dana nema stolicu (bez obzira na kojem je mlijeku)

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

dajemo mu te kapi i pomazu mu oko grceva..al vjerojatno je normalno da kaka tako..evo danas se pokakio a prije toga u cetvrtak..

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

dajemo mu te kapi i pomazu mu oko grceva..al vjerojatno je normalno da kaka tako..evo danas se pokakio a prije toga u cetvrtak..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •