-
Joj ja sam sva u brizi- opet! Ne sjećam se toliko briga da sam imala s curom, ali stvarno!
Evo četiri dana nije kakao, očigledno je da ga jako boli stomak, velik je i vidno prepunjen, zategnut, napinje se jako, prdi, smrdi, prdi i opet prdi, plače i grči se, ali ne kaka! Danas je tako majušno serucnuo da mi nije jasno kako se nije pokrenulo ostalo! I dalje je jadan, a ja još jadnija jer ne znam kako mu pomoći. Masaža je česta i duga i malo micanja nogicana, vježbice blago prema stomaku kad se počne napinjati, čak sam i malo probala toplomjerom potaknuti, ali nisam htjela pretjerati pa sam se ostavila toga. I ništa! Sutra trebam na put, ostaje s babom i dedom, a ja sva brizi. Toliko ga boli... baš da ti se podere srce od jada... Curi je bio pomogao linex baby po pola vrećice pa sam mu popodne i sad malo prije dala po pola. Prvo u dohrani, a ovo sam izdojila i umutila u to. Omjer dojenja i dohrane je 80-20 jer nema dovoljno mlijeka. No ja sam prezadovoljna jer je s curom bilo opako zahtjevno, pola-pola od samog početka pa sve manje i manje da bi u 6.mjesecu potpuno nestalo.
Ima li netko prijedlog za prehranu (zapravo za dodatke, čajeve neke...) ili neke dodatne vježbe??? Što da radim više?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma