-
Bris grla i nosa
Uzeti su mi brisevi grla i nosa dok sam pila Sinupret forte. To je biljni lijek za sinuse, koji (međuostalim) djeluje i antibakterijski i antivirusno (tako piše
), dakle - same biljke.
Zanima me može li zbog toga nalaz biti lažno negativan (kao i kod antibiotika)? Od zadnje tablete do briseva je prošlo 24 h. Može li maskirati i krvnu sliku (tu je prošlo samo par sati)?
-
Optimist, ne nam stvarno za nalaze, ali me zanima da li ti pomaže i kako Sinupret forte?
-
To je samo za ublažavanje simptoma.
Tako da ne vjerujem.
Sterptokok će se vidjeti, ako je tu.
Viruse u brisu nitko ne traži.
-
A ne znam što bih rekla za Sinupret. Koristim ga prvi put, baš danas završavam s prvom kutijom, 7 dana. Preporučuju 2 kutije. Razmislit ću o toj drugoj kutiji.
Zapravo mislim da baš i nije od neke koristi. Ako je upala bakterijska, onda pravi antibiotik. Ako je virusna, onda Sinupret, ionako u tom slučaju nema puno izbora 
Hvala, Cubana. Ma znam da nitko ne traži viruse, ali me strah da ne zamaskira bakteriju.
-
Može li eustahijeva tuba boljeti samo zato što je iziritirana?
Obilato sam nalijevala fiziološku u nos (zbog sinusa) pa bih eustahijeve cijevi osjećala pri ispuhivanju (kao da su bile preplavljene fiziološkom, što valjda i jesu).
Sad me malo boli, može li to proći samo od sebe? Sinusitis je, vjerojatno, bio virusni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma