Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Psovke u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    (stvarno ne kužim ljude koji doma uopće ne psuju, ni govore nikakve ružne riječi )
    ja sam prije dosta psovala, ali otkad imam dijete prebacila sam se na "neartikulirani mod". kad mi dođe da nešto kažem, kući ili u autu ili bilo gdje, izvalim neko nerazumljivo režanje/mrštenje/gunđanje. to mi je puni prihvatljivije. kad nje nema u blizini onda psujem (ali nekako mi se čini sve manje. KAd sam imala prometnu pandur mi se smijao nakon mog takvog neartikuliranog izljeva ljutnje)

Ona je u vrtiću naučila GLUPA Si i to joj je najgora psovka, ali očitam joj bukvicu svaki put kad je čujem. Meni je to totalno neprihvatljivo.
    Posljednje uređivanje od rossa : 05.03.2013. at 02:10

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

mi doma ne psujemo( osim u iznimnim slučajevima). iz vrtića su donesli samo glupaču. bilo je smiješno kad je nakon 2,3 dana vrtića ispalila bratu ' ti si jedna glupača' ali se ipak nismo smijali. glupača se vrtila oko mjesec dana pa pomalo nestala. kad je meni rekla da sam glupača rekla sam joj da se može ljutiti na mene ali da mi nema pravo ružno govoriti. dal stvarno misliš da je TVOJA mama glupača? nije to više ponavljala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •