Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Autosedišta 9-36

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno Autosedišta 9-36

Možda tema već postoji, ali nisam uspela da je nadjem. Kakva su vaša iskustva sa ovom kategorijom? U katalogu nisam našla podatke, čitala na sajtu proizvodjača ali mi trebaju lična iskustva. Da uzeti 3 sedišta (jaje, 9-18, 18-36) ili jaje + ovu kombinaciju 3u1 (9-36).
    Hvala za savet.
    Pitam za drugaricu, mi smo imali (imamo) 3 sedišta.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj majat prvotno napisa Vidi poruku
    Možda tema već postoji, ali nisam uspela da je nadjem. Kakva su vaša iskustva sa ovom kategorijom? U katalogu nisam našla podatke, čitala na sajtu proizvodjača ali mi trebaju lična iskustva. Da uzeti 3 sedišta (jaje, 9-18, 18-36) ili jaje + ovu kombinaciju 3u1 (9-36).
    Hvala za savet.
    Pitam za drugaricu, mi smo imali (imamo) 3 sedišta.
    Mi smo imali jaje i sad imamo 9-36. To je financijski isplativije. U jaju je ostao što je dulje mogao, bez obzira na kg (jako kasno je počeo sjediti). Prijateljica ima isto tako, ona je svojeg stavila čim je napunio 9 kg ili kad je imao god dana.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Majat,

To uvelike ovisi i o samoj sjedalici koju odaberete. Kombinirane sjedalice cesto losije prolaze na testovima sigurnosti nego pojedinacne kategorije (buduci da je u pitanju odredjeni kompromis koji se mora napraviti da bi sjedalica zadovoljavala potrebe djeteta od 9 i 29 kg).

No svakako jesu povoljnije.
    Ja bi se osobno odlucila za svaku kategoriju posebno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala vam puno! I meni se čini da je bolje uzeti tri sedišta. Nisam sigurna da jedno sedište može odgovarati detetu od 1 god i 12 god (ako je do 36kg, na primer). Bez obzira na razne dodatke....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •