Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: pranje renew madraca, je li moguće?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno pranje renew madraca, je li moguće?

gledala sam na stranicama top shopa, ali kako shvaćam periva je samo navlaka
    nigdje ne spominju da se može prati/kem.čistiti i sl. baš sami nadmadrac!

Naime, jedna jako zločesta osoba je prespavala u našoj vikendici (imaju ključ, nažalost ) sa mačkom koja se tu ispišala
    i ne trebam vam opisivati taj odvratni smrad i naravno tu mrlju kad smo došli,

kako se riješiti toga i ima li nade, je li tko pokušavao?
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 03.03.2013. at 22:46

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

nitko ništa

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

neznam za taj tvoj madrac, ali nama doma dolazi servis koji nam očisti kauč i stolice...

zadnji put kad su bili dva dana prije se mala pobljuvala po madracu (em je smrdilo, em je bila ogromna fleka) i sve su uspjeli očistiti (imaju nekakav malo veći usisavač, ali koliko sam skužila unutra stave neku kemikaliju pomiješanu s vodom)

po meni je madrac, madrac tako da mi se čini da bi uspjelo

mogu ti od doma poslati na pp njihov kontakt broj pa da ih probaš nazvati

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

uf, tek sad vidim da si iz ST

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    ...Naime, jedna jako zločesta osoba je prespavala u našoj vikendici (imaju ključ, nažalost )...
    a propo ovog problema - promjena brave i ključa?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala za info, možda i to probamo, vidjet ćemo kod praona i na kemijsko, a zvat ću i ove za u kuću, sigurno ima koji to rade i u St-u
    ja bi odavno promijenila bravu, ali imam čudnog tatu to su mu brat i nevjesta, oni su svoju promijenili
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 04.03.2013. at 13:00

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tua hvala!!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja sam oprala jastuk Dormeo od memorijske pjene jer je bio na dalekom putu preko oceana, pa da budem sigurna da je čist. I - bacila ga. postao je duplo veći kad se napunio vode i nije ga bilo moguće osušiti.
    Nakon toga sam pročitala njihove upute koje sam spremila i u njima jasno piše da se sama memory pjena ne smije prati.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

da, jednostavno nema rješenja i to mi je fascinantno kod ovakvih proizvoda,
    mislim, kao da se ti madraci ne moraju prati, žalosno, a užasno masno ih naplaćuju i to je ono što me zaista ljuti
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 04.03.2013. at 14:40

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Vidiš, ja sam prala u mašini Dormeo jastuke od pjene i osušila na radijatoru. Uspjelo. A njhov nadmadrac (ako pričaš o nadmadracu) sam potopila u kadi, dobro pjenala, gnječila i oprala. Nateglila sam se da ga objesim van na sunce, ali lijepo se osušio i sve ok.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

da, jednostavno nema rješenja i to mi je fascinantno kod ovakvih proizvoda,
    mislim, kao da se ti madraci ne moraju prati, žalosno, a užasno masno ih naplaćuju i to je ono što me zaista ljuti
    Možda ipak ima rješenja... Nemam takav madrac, ali ovdje sam našla upute za održavanje: http://www.madraci-kreveti.com/svije...ske-pjene.html

Dalje, ako ostane smrad mačje pišaline, tu ti provjereno pomaže soda bikarbona. Imala je Trina sličnu temu s klasičnim madracem svojevremeno.

Daklem, nakon pranja sapunicom po gore opisanom postupku, posipaj veliku količinu sode bikarbone i ostavi - prek vikenda ili čak prek tjedna. Poslije usisavačem ukloni sodu i vidi kako ti se čini. Po potrebi ponovi još koji put.

Inače, nisam sigurna koji redoslijed je bolji - sapunica pa soda ili soda pa sapunica. Probaj, nemaš što izgubiti.

Zapravo, preduvjet za ovo je zamjena ključeva. Prvo to riješi, a onda ćeš madrac. Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme sss i Peterlin cure dali ste nam nadu,
    a i mama je jučer zvala jednu kem čist./praonu i rekli su joj da nema problema,
    ali možda da ipak probamo mi sami po ovom linku i sa sodom kako si mi ti napisala Peterlin pa vam javim kako je uspjelo!

a apropos ključa i zamjene brave brrrrrrrrrrrrrrr davno bi je ja promijenila i promijenila štošta toga u svezi dotičnih, ali moj tata je čudan po tom pitanju

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

fino na kraju račun za čišćenje u kemijskoj čistioni isporučiš vlasnicima mačke

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ajme sss i Peterlin cure dali ste nam nadu,
    a i mama je jučer zvala jednu kem čist./praonu i rekli su joj da nema problema,
    ali možda da ipak probamo mi sami po ovom linku i sa sodom kako si mi ti napisala Peterlin pa vam javim kako je uspjelo!

a apropos ključa i zamjene brave brrrrrrrrrrrrrrr davno bi je ja promijenila i promijenila štošta toga u svezi dotičnih, ali moj tata je čudan po tom pitanju
    Pa reci mu onda da kupi novi madrac ILI da promijeni bravu.... nemaš što izgubiti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •