Beti 3 jučer sam ispekla tvoj biskvit išla sam probat da vidim kako bi mi išlo da ne bi u petak (kad budem morala radit tortu) došlo do neugodnosti, i uspio mi je, krasan (jako žut iznutra (domaća jaja)) onda sam samo radi probe namazala nutelom i poslagala šumsko voće (bilo mi je bitnije da radnju biskvita savladam) i danas ću to probati, ali čim je biskvit uspio ja sam presretna
onda ja imam sacher recept, i uspije mi, iako u moj recept idu samo 4 jaja (ja mislim) kasnije ću pogledati, a što se tiče schvarcvaldice, za nju znam da mi se biskvit dijeli na tri dijela, te da krema nije sami šlag, nego u taj šlag idu jogurti (ako se ne varam) tako sam nešto pročitala, inače schwarcvaldicu radim vec dve godine , i sad tek nakon vaših objašnjenih radnji razumijem recept, inače ne-ne

Ma sad kad sam se ja toga uhvatila kao pijan plota biti će nešto od mene (ako moram priznati uvelike me spašava ovaj mikser samostojeći, jer toliko da ja miksam, hm )

hvala vam puno svima, samo vi pišite recepte, i sve radnje koje vam padaju napamet, ja i vjerujem ostale žene biti ćemo vam jako zahvalne