-
ako ide u prevruću pećnicu, prenaglo se digne, pa poslije padne.
pećnica mora biti onak, 5 minuta do radne temperature
pečeni biskvit se mora ostaviti u ugašenoj pećnici (malo otškrinutoj) da se unutra hladi barem 15 minuta
ako se naglo izvadi van, opet padne (osim ako nije presuho pečen)
to je iz mog iskustva, knjige vele svaka drukčije
-
Moje iskustvo je upravo suprotno, jednom sam ga ostavila u odškrinutoj pećnici, i sav se zgnjecao. Otad ga uvijek vadim odmah nakon pečenja, s tim da meni biskviti narastu i previše, pa se tijekom hlađenja spuste na optimalnu razinu. Jedini slučaj kad mi je biskvit previše pao bio je kad sam otvarala pećnicu tijekom pečenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma