S cime se igraju vasa djeca u dobi oko 3god.?
Mozete li mi dati savjet kakvu didakticku igracku da kupimo, i da zaobidemo vec pomalo igracke na isti kalup (autici,bageri...)?
Kad udem u ducan djecjih igracaka nista ne vidim adekvatno za tu dob, a da je iole edukativno,didakticko, osim lego kocki ali nam to ne odgovara zbog presitnih dijelova koje bi braco rado stavljao u usta!
Ma samo da jednostavno je nesto drugacija igra od guranja autica po laminatu!
Vjerujem da ste me shvatile
Moj M je sada nesto vise od 2,6god.,star!
Naime, u kuci nam se nalaze vjerujem kao i kod vecine kamioni,bageri za kojima je totalno odusevljen,velike kocke,drveni vlakic sa vagonima i sl. igracke! Iako obozava svoj vozni park,primjecujem da mu lagano su dosadile
Ono sto bih voljela da razvija malo vise finiju motoriku,odnosno da se pocne igrati didaktickim igrackama! Voli crtati,mislim sarati,bojati,ali nam to cesto pada u vodu zbog mladeg brace koji bih isto to sto i braco,ali na nacin da grize bojice,pokusava podrapati bojanku itd.! I sve zajedno brzo padne u vodu cim M nema mira odraditi svoje remek djelo
!
Vecinu vremena sam s njima sama,spavaju u isto vrijeme pa vrlo tesko odvojimo vrijeme za crtanje u miru, i tu su kucanske obveze, a i slobodno vrijeme u danu kada bi M mogao se drugacije zabaviti!