Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: pitanje mama dojilicama malih nekakača

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno pitanje mama dojilicama malih nekakača

Naime,danas baš nešto razmišljam o tom nekakanju.
    Imam dojam da je to povezano sa skokovima u razvoju.
    Sjećam se da je nama taj problem počeo kad je Tomo imao oko 1,5mj,pa se situacija sredila,pa onda opet,pa opet sve pet.Palo mi je to na pamet jer je evo nedavno napunio 6mj i tjedan dana prije je počeo s nekekanjem pa je češće traži cickat,ali smo onda napunili 6mj i počeli s dohranom pa se to sad relativno sredilo.
    Jel možete vi povezati nekakanje sa skokovima u razvoju?
    Jel to ima kakve logike ili je to kod nas slučajno tako ispalo?

-------------------------
    TOMO 22.06.05.

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bok,draga Barbara.Znaš da smo i mi imali problema sa stolicom,nama je jedino pomogao homeopatski pripravak,a kako je svako djete jedinstveno može biti da je kod tvog maličkog to povezano sa skokovima u razvoju.Nama se normalizirala stolica,ali sada su počeli zubići tak da nam je veselo,još nismo počeli sa dohranom,ali uskoro.Baš me zanima kaj bude onda sa stolicom.Velika pusa svim nekakačima,bivšim nekakačima i njihovim strpljivim i brižnim mamicama,a posebno vama

Kian,21.10.2005.

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Baš mi je drago da si se javila.
    Mi smo krenuli s dohranom i mogu reći da se situacija popravila iako sam se bojala kako će to biti baš zbog nekakanja.Evo sad smo neki dan papali mrkvicu,krenula sam postepeno i uvijek mješala s jabukom da ga ne bi baš zatvorilo i nije bilo nekih velikih problema.Dva dana je nešto manje količinski pokakao i malo više porduckao,ali to je super s obzirom na probleme prije.
    A bit će da se kod nas baš potrefilo nekakanje sa skokovima.
    Ali teško je kad ih to muči tako male,pa želim svim malim nekakačima da postanu svakodnevno kakači.
    Šaljemo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •