-
Luna sorry, pukla sam na nešto što nema veze s tobom, nego puno više s mojom frustracijom sa sustavom. Najviše od svega mi dižu živac glupa objašnjenja i izlike. Za mame još mogu nekako nategnuto razumjeti da ne znaju, tu je stvar okoline, komocije i ne znam sve čega, odgovorne su samo za svoju djecu, još kao pacijenti imaju i pravo izbora u teoriji, ali za zdravstveni sustav ne mogu nikako naći opravdanje, u njemu se brinu za zdravlje mnogih i za njih smatram da im je dužnost biti u toku i raditi najbolje za zdravlje i djece i odraslih.
Kažete tko će se izboriti ako ne mame. Da, naravno da ako nešto ne valja to je jedino što ostaje, ali na sustavu je odgovornost da se promijeni, na sustavu je odgovornost da educira, na sustavu je da radi dobro. A ne radi, primjer kako rade kod djece koja imaju žuticu je stravičan.
Ja tu isto sad valjda se.em u vjetar, mogla bih sjesti, napisati pismo na bolnicu i na znanje Hrvatskom društvu za perinatalnu medicinu, Hrvatskom pedijatrijskom društvu, Liječničkoj komori i Ministarstvu zdravstva pa nek se oni bakću s lošim prakticiranjem medicine.
Za tebe i Kaleba sam skroz sretna da si se uspjela izboriti i za prilično nemedikalizirani porod i za dojenje za vrijeme fototerapije i super da si doma i da uživate.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma