Citiraj tweety prvotno napisa
Citiraj Divji Cvit prvotno napisa
Ma Latin prica o nekakvoj stigmatizaciji samohranih roditelja a uopce se ne sjeti spomenuti one roditelje koji su itekako stigmatizirani - a to su majke koje su odlucile ne tjerati oca na alimentaciju, odn. djeca bez pravog oca. U tu bi skupinu usle i obitelji u kojima oca nema i iz drugih razloga kao npr. jos tragicnije kada je otac mrtav.
Jer ako se ne varam mi nemamo pravo na nikakvu naknadu. Sramota, a i sramota je i to da je Latin to zaboravio spomenuti.
polovili su oni sve skupine. rekli su da su djeca odnosno obitelji u kojoj je jedan roditelj umro najmanje stigmatizirana, vise ona djeca i zene koji su prosli rastavu a najvise oni koji nisu ni sastavljeni.

sretna ja sto stigmatizaciju (koji naporan izraz! ) nisam osjetila.
ne znam divlji cvit zasto mislis da su posebno stigmatizirane mame koje alim. nisu trazile.
I kako mislis da nemas pravo na nikakvu naknadu. ne znam u koju skupinu spadas pa zato ne znam.
Ma pisala sam na brzinu pa nisam dobro shvatila. Mislila sam na majke cije dijete nije priznato..a pogotvo u maloj sredini gdje se svi znaju pa svih zanima od kud joj dijete odn. tko je tata. Mene to osobno ne smeta..Barem ne jos, bojim se da ce to mom dijetetu predstavljat problem kada malo naraste.
A sto se tice naknade, ne moje dijete nema pravo na nikakvu naknadu, a smatram da bi u najmanju ruku bilo fer od drzave da ponudi koju kunu toj dijeci koja ne primaju alimentaciju. Mislim da se to u emisiji itekako trebalo spomenut.