Pokazuje rezultate 1 do 50 od 277

Tema: Grižnja savjest, loše upravljanje vremenom i fizičkim resursom (čitaj samom sobom)?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    kvocanje nikad, baš nikad nije rješenje ničega.
    x. Moraš pokazati da "you mean business". Ali, to nećeš moći dok si god u modusu "popravljam iza njega" (iza čega je često i ono "nitko kao ja, nitko kao žena" koji isto tako minira). Mislim - da ne ispadne nešto napuhano - ja sam bila istinski šokirana onoga dana kad se nije više moglo skužit ko je napravio krevet, ko je usisao itd. Ali, dok si u "niko kao ja modusu" on će biti u "ok, onda ti, jer meni ne smeta modusu", pa nema ti pomoći, ali budeš već' izašla na neki svoj način.

Jednostavno.... vrijeme je da se opravdavanja stave sa strane, i krene u akciju (nekvocajuću), promjenu stava i ponašanja, ma što to bilo - koja god od strategija a), b) ili c).

Neću nikad zaboraviti Lynette iz Kućanica kako je mužu podmetnula štakora po kuhinji, na filozofiju "ali, nama to ne smeta, mi provodimo kreativno vrijeme zajedno" . Ne kažem da moraš to, ali sigurno postoji još nešto, osim "parlative" koja je postala bijela buka i totalno se ne percipira, što možeš poduzeti.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku

Jednostavno.... vrijeme je da se opravdavanja stave sa strane, i krene u akciju (nekvocajuću), promjenu stava i ponašanja, ma što to bilo - koja god od strategija a), b) ili c).
    Sad, ne znam šta točno tko podrazumijeva pod kvocanje, ali moraš nekako izraziti "ovo mi se ne sviđa i želim da se više uključiš, da više paziš na to što radiš". I nekako ga na to stalno podsjećati. Vjerojatno sam umjesto "kvocati" trebala napisati "davati povratne informacije"
    Kako bi moja sestra rekla "ovo nije pospremljeno"

E, da, Neli, ako on i vadi suđe iz suđerice, možda će i sam vidjeti da se nije dobro opralo kada ga je stavio sa ostacima hrane unutra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •