x. Moraš pokazati da "you mean business". Ali, to nećeš moći dok si god u modusu "popravljam iza njega" (iza čega je često i ono "nitko kao ja, nitko kao žena" koji isto tako minira). Mislim - da ne ispadne nešto napuhano - ja sam bila istinski šokirana onoga dana kad se nije više moglo skužit ko je napravio krevet, ko je usisao itd. Ali, dok si u "niko kao ja modusu" on će biti u "ok, onda ti, jer meni ne smeta modusu", pa nema ti pomoći, ali budeš već' izašla na neki svoj način.
Jednostavno.... vrijeme je da se opravdavanja stave sa strane, i krene u akciju (nekvocajuću), promjenu stava i ponašanja, ma što to bilo - koja god od strategija a), b) ili c).
Neću nikad zaboraviti Lynette iz Kućanica kako je mužu podmetnula štakora po kuhinji, na filozofiju "ali, nama to ne smeta, mi provodimo kreativno vrijeme zajedno". Ne kažem da moraš to, ali sigurno postoji još nešto, osim "parlative" koja je postala bijela buka i totalno se ne percipira, što možeš poduzeti.

. Ne kažem da moraš to, ali sigurno postoji još nešto, osim "parlative" koja je postala bijela buka i totalno se ne percipira, što možeš poduzeti.
Odgovori s citatom