gdje, kad , što?
Zna li tko više o tome
gdje, kad , što?
Zna li tko više o tome
Misliš li na ispite? Na razliku pedagoških predmeta?
I oni će se izgleda slušati i polagati prema Bolonji (cijelu godinu), ali se još ne zna program i početak predavanja: http://www.ufzg.unizg.hr/studiji/ped...ska-izobrazba/
...i posljedično koštati će više.
Posljednje uređivanje od no@ : 29.09.2012. at 07:20
ja sam ih položila po bolonji prije dvije godine na riječkom filozofskom:
18 ispita, 60 ECTS-a
ukupno 11 000 kn
u sljedećećoj generaciji broj ispita je smanjen na 12, ali im je povećan broj ECTS-a
predavanja petkom 17-20h i subotom 9-18h, praktički svaki vikend godinu dana
popriličan poslić, za nešto je prije bilo 4 ispita i valjda se polagalo lijevom nogom
ja mislila da to ima samo za položit par ispita kad ono dvoznamenkasti.
ovčice a kaj si ti bez toga ( tj. bez pedagoške razlike). To su te tražili da položiš za rad u školi, ak da kolko dugo si radila u školi.
ma kaj me zanima moželi se u osnovnoj školi radit bez te razlike?
od 2008. stupio je na snagu promijenjeni 'izgled' dopunsko pedagoško psihološkog obrazovanja za nastavnike, mada se je negdje još provuklo par tura po starom
bez toga sam dipl. sociolog, prije toga nisam radila jer sam sam rodila par dana nakon što sam diplomirala, pa još jedna trudnoća, pa gubitak trudnoće, pa drugo dijete ... naredalo se toga
dakle, unaprijed sam upisala, znajući da bez toga neću moći duže vrijeme raditi u školi, odnosno da ću morati prije ili kasnije završiti. koincidiralo je s nemogućnošću pronalaženja plaćenog posla unutar struke (jelte, skoro pa profesionalna volonterka)
tijekom te godine sam dobila posao na određeno, pa opet jedan kasnije, pa jedan neškolski, pa sada opet jedan. i volonterski odrađeni projekt
iskreno, ta edukacija mi je bila odlična, pokrila je monoge stvari - od suvremenih didaktičkih obrazaca, filozofije odgoja, prevencije nasilja nad djecom do poučavanja darovitih učenika i učenika s posebnim potrebama (posljednje dvoje kao odvojeni kolegiji). u 18 kolegija stane puno toga
Posljednje uređivanje od ovca_i_janjad : 29.09.2012. at 12:27
Ako se ne javi netko tko zadovoljava uvjete.
Ako te zaposle bez tih polozenih ispita, imas ugovor na odredeno.
Da. Ali ako se radi o natječaju na neodređeno osoba koja nema položene pedagoške predmete, može biti zaposlena samo na određeno; odnosno škola mora raspisivati natječaj za to radno mjesto svakih 5 mjeseci (sve dok se ne javi netko s pedagoškim predmetima ili onaj kandidat primljen na početku ne položi iste)
sad saznala neke stvari, ali se još ne zna kad bu počelo, valjda utek u veljači, ili tko zna kad.
Treba dostaviti domovnicu, rodni list, zamolbu i diplomu u referadu.
E sad me zanima u svezi diplome, to je na djevojačko prezime, nadam se da ne moram to prevađati na novo.
Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.10.2012. at 10:45
Mislim da moraš donijeti vjenčani list. Tako se kod nas radi.
Jesu ti rekli da li je to već postao jednogodišnji ili su još uvijek 4 ispita? Ja polažem metodike kod sebe na faksu pa ionako ne bi upisivala sve na učiteljskoj.
bit će jednogodišnji, ali još nije odobren
reko je slična ko i u osijeku ili drugdje pitam ja a kolko je to veli on 10-12tisučica
nego papiri mogu li bit kopije?
rodni list, jel ja uopće mogu dobit rodni list pod novim prezimenom, ili mi i u tom slučaju pomaže vjenčani list, domovnicu imam na novo prezime.
veli on i u Osijeku isto ide, zakaj zagreb kaska ne zna ni sam.