jel neko predavao ovih dana ?
dal treba one velehvaljene porezne potvrde, ili ipak oni to sami vade?
jel neko predavao ovih dana ?
dal treba one velehvaljene porezne potvrde, ili ipak oni to sami vade?
Ja se spremam ovih dana nositi. Da li se jos uvijek placaju te potvrde u poreznoj?
veli mi sister da se nose, pa zato pitam, nije ni ona predala nego njih pitala.
veli da se plačaju samo za velike, klinci su badava.
i rekla je da kao papiri bar za jedno dete moraju biti oriđiđi, a za ostale može i Kopija, malo mi je glupo ak vrtići više ne traže potvrde da to traže oni koji su dve sobe dalje od porezne.
emily, pričamo o školarcima.
oni koji po glavi imaju manje od 2 000 mjesečno prihoda za prijašnju godinu ( znači od 2012)
ista priča važi i za nezaposlene.
jel neko onda predavao???
Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.09.2013. at 08:37
znam da pricate o skolarcima, oni me i zanimaju
srednjeskolarci konkretno
ovo vazi samo za grad zagreb (tj. za zet)?
ovo važi za zagreb,
a one izvana treba još tražiti suglasnost za plačanje subvencije, najbolje je da pitaš u kućici najbližoj tebi
Posljednje uređivanje od jelena.O : 16.09.2013. at 10:37
Ako netko ima školarca za kojeg prima invalidninu isto je oslobođeno plaćanja ZET-a.
a jel ti nju vodiš u školu ili dolazi zet po nju,
kolki vam je prosjek?
A sta sve od papira treba donijeti u poreznu? Znam za potvrdu o skolovanju, ne sjecam se za ostalo.
obrazac ima za kupit u Nn, i boljim knjižarama, a imaju ih u u školi.
sve papire se nosi u Grasski odsjek za kulturu i .....koji je pri bivšim opčinama tu je obavijest http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=30627
ovo treba ispuniti ono plavo kaj je linkano
Kod nas u skoli nema obrasca, vec u tajnistvu napisu tu izjavu, ravnaetelj potpise i postambilja i to je to.
evo da kažem izvješće
treba potvrde od porezne za sve, s time da za djecu pišu socijalna pomoć ( za kolko dece treba tolko kompleta), imala sam za nas neke oriđiđi doma pa sam za jedno dete predala kopiju, za drugo oriđiđi.