Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Kupovanje robe (markirane, no name, plac)

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Kupovanje robe (markirane, no name, plac)

Zanima me gdje kupujete robu za sebe, muževe i djecu. Kupujete li samo u markiranim trgovinama (Benetton, Mango, Okaidi, Obaidi, C&A, H&M, Iana...), ili kupujete i u trgovačkim centrima (Konzum, Plodine, Lidl...), ili u privatnim trgovinama s vlastitom proizvodnjom, ili na placu, ili na forumskim burzama, ili u second hand trgovinama ili na ulici od Romkinja?

Mislite li da je odjeća kvalitetnija u markiranim trgovinama u odnosu na ostala mjesta gdje se može kupiti?

Ako posvuda kupujete, koje artikle najčešće kupujete u navedenim "vrstama tekstilnih" trgovina? Kako ste zadovoljni njihovom kvalitetom u odnosu na njihovu cijenu?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zašto te to zanima?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto te to zanima?
    eto, da se ćakula
    Posljednje uređivanje od kudri : 18.10.2011. at 15:32

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    eto, da se ćakula
    Mene to potsjeća na "istraživanje tržišta" za neku agenciju.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Na pšlacu ne kupujem. Teško je naći 100% pamuk, a i nisam baš primjetila da je nešto ekstra povoljno. Meni to tam sve gleda preveč umjetno i plastično. Jedino kaj sam kupila na placu bile su dvoje trudničke hlače, tj. dvoje neke hlače koje sam nosila dok sam bila trudna...
    Od Romkinja ne kupujem, nikad mi se nije svidjelo ništa što su nudile, to su mi sve babpske stvari uglavnom.
    Kupujem na forumima, rodinoj rasprodaji, uglavnom "markiranu" robu. Čini mi se bolje očuvana od nemarkirane robe.
    I kupujem po dućanima i to uglavnom h&m, c&a, ponekad na sniženju piknem nekaj u osh koshu, benettonu, zari....
    U Konzumu nisam još nikad ništa kupila, u Lidlu smo kupili neke čarapice, hlače i jaknu.
    Po lokalnim "kupujmo hrvatsko" dućanima ne kupujem jer su mi preskupi.

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Upravo tako, da malo razmijenimo iskustva što gdje i zašto baš tamo kupujemo. A i dosadno mi je jer mirujem.

Primjerice, u markiranim trgovinama kupujem kad su snjiženja jer su cijene u sezoni "boli glava", a volim da i L i ja imamo koji lijep komad odjeće. Na placu kupim pamučne gaće, bokserice, potkušulje (najčešće naših ili susjednih proizvođača), donje dijelove trenirki za nošenje po kući, neke ljetne pamučne topiće. L još do sad nisam na placu ništa kupila. U Lidlu smo otkrili kvalitetan donji veš za nju po povoljnim cijenama, dosad sam znala bodiće, čarapice kupiti u Intersparu. Plodinama. Znam kupiti robu i u no name trgovinama naših proizvođača i bila sam zadovoljna cijenom i kvalitetom. Na cesti od Romkinja još ništa nisam kupila (nekako me živcira što me takoreći vuku za rukav), iako moja sveki za sebe zna kupiti grudnjake, neke majice za sitnu lovu. A u second hand trgovinama još nisam bila, pa me i zanima isplati li se u njih ući.
    U posljednje me vrijeme privlači forumska burza, ali ne znam koliko je pouzdano nešto kupiti a ne probati.

Jesam li bila dovoljno precizna s odgovorom, Sorciere?

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Mene to potsjeća na "istraživanje tržišta" za neku agenciju.
    E mi žene, u svemu vidimo neku urotu.

Daleko sam ti ja od tržišne ekonomije.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

p.s. nikad nisam i nikad neću kupiti ništa u kineskom dućanu.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

definitivno ni ja necu nikada ništa kupiti u Kineskoj trgovini niti sam tamo zašla ikada čak me i strah...a inace samo kupujem markiranu robu i dječju robicu....

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni H&M i C&A nije markirana roba...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Znala sam ja i probati u dućanu stvar, pa je više nikada ne obući jer sam zaključila da mi ipak ne stoji, nema tu nekog pouzdanja...

Kupujem u C&A, HM, Magmi (ak još radi ), Benettonu, forumskoj burzi, u Mani više ne (totalno razočaranje kvalitetom), nekad djeci mlađoj u Intersparu, a jučer sam sebi kupila jaknu u Lidlu (cure sam obukla u ski hlače obje i stariju u jaknu tamo prošli tjedan). Ono što je meni totalno otkriče unazad par godina je blaženi Ebay, ja tu kupim curama (naš omiljeni Carter's, Oshkosh i sl.), mm-u, sinu i sebi ono kaj fakat valja, novo, povoljno i brand, a ak ne valja za čas to i s lakoćom ili poklonim nekome ili prodam na burzi, pa si vratim lovu.
    Second hand dućani kod nas ne valjaju, tj. slaba i babska im je ponuda. Takvi dućani vani su već nešto, za stvarno malu lovu možeš uloviti npr. Sisley majcu s etiketom novu i sl. Na cesti ne kupujem, plac isto 0 bodova jer je omjer novca i kvalitete loš (sama plastika, a skupo ko u dućanu - preprodaja kineske robe), Kina 0 bodova.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je omiljen C&A. Ona njihova Yessica mi savršeno krojem odgovara. U HM-u još nisam bila - htjela sam ali su gužve bile strašne. Ivanu kupujem u ZARI, C&A, Lidlu i prije u Turbo limaču (sada je ponuda TL u Klc katastrofa, ništa). Veliki klinci kupuju si sami, ja samo provlačim karticu - i to u ZARI i HM-u, Bershka, Orsay i tome slično. Nisu prezahtjevni, a ionako im sve lijepo stoji. MM je vjeran Varteksu, rijetko što kupi izvan.
    I ne mogu baš naći poveznicu cijene i kvalitete. Lidlove traperice za malog od 75 kuna ispale bolje i čvršće od onih iz C&A za preko 150 kn koje su se raspukle na koljenima nakon skromnih 4 nošenja.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Klinca oblačim u Zari, tu mi je nekako nabolji omjer cijene i kvalitete. Oshkosh mi je prestrašan, skup, a roba jako nekvalitetna. Sebi odjeću kupujem gdje stignem. Uglavnom su to marke, ali ne libim se ući i u neki no name dućan ako vidim nešto lijepo. Kupujem sebi toliko rijetko da mi nije žao dati malo više novca za odjeću koju ću nositi godinama do sljedeće kupovine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ah , kupujemo sve i svašta - uglavnom h&m , c&a , zara, takko... kćer obožava tally weijl i bershku .
    Dok su bili manji , najbolja kvaliteta dječje odjeće mi je bila od hrvatskog proizvođača -bambola.
    Nemam pojma postoji li to još , ali njihov pamuk - e to je bio pamuk

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja kupujem gdje mi je u određenom trenutku najpovoljnije. a to diktira novčanik.
    i kupujem isključivo zato jer mi se neki predmet svidi, a ne zato što ima "potpis".
    meni se npr. 100 puta kvalitetnija pokazala wenice roba nego benetton, kvalitetniji mi je filmar nego zara.....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Obično za proljetni i ljetni autfit skoknem do Pariza, nekako su mi najbolji. Kožni acesorize nabavljam isključivo u Italiji, Milano je zakon.
    Za jesen i zimu mi je nekako najprivlačnije kupovati u Londonu. Oni kuže kiše.
    No, ove godine sam odlučila ići u zemlju koja zna što je zima, pa sam si u Kanadi nakupovala sve zimsko. Naravno i za ski. Bit ću oke u Švicarskoj.
    Imala sam malu avanturicu kupovanja badića na Havajima ovo ljeto, ali ne bih preporučila, nisu nešto.

I onda je svizac.....

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Obično za proljetni i ljetni autfit skoknem do Pariza, nekako su mi najbolji. Kožni acesorize nabavljam isključivo u Italiji, Milano je zakon.
    Za jesen i zimu mi je nekako najprivlačnije kupovati u Londonu. Oni kuže kiše.
    No, ove godine sam odlučila ići u zemlju koja zna što je zima, pa sam si u Kanadi nakupovala sve zimsko. Naravno i za ski. Bit ću oke u Švicarskoj.
    Imala sam malu avanturicu kupovanja badića na Havajima ovo ljeto, ali ne bih preporučila, nisu nešto.

I onda je svizac.....
    ... ovulirao drugi put u ciklusu

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

...odmotao čokoladu. A netko ne vidi istinu ma kako bila zamotana...Ne znati nije sramota, ali ne željeti naučiti, je.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

95 posto stvari kupujem u Trstu. Ponuda u Rijeci je loša i skupa. Kupujem i markirano i nemarkirano, ma što to značilo, i to u buticima/malim dućanima i robnim kućama.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ...odmotao čokoladu. A netko ne vidi istinu ma kako bila zamotana...Ne znati nije sramota, ali ne željeti naučiti, je.
    kako ono tu lijepo napišu - fulala si ceo fudbal

i jedno je ne imati pa se rastezati, a drugo je :gruba riječ: se
    Posljednje uređivanje od magriz : 20.10.2011. at 00:14

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kupujem novo mozda 30-40posto nasih obiteljskih potreba. ostalo recikliramo na raznorazne nacine.

najvaznije mi je da je odjeca pamucna. i da cemo je upotrebljavat.

cesto odradjujem "purge" po ormarima i rjesavam se odjece koju ne koristimo (iz bilo kojih razloga).

ovo sto kupujem novo kupim tamo gdje mi se svidi omjer kvalitete/cijene/estetike. buduci nisam u hr, nije ni bitno gdje kupujem, recimo samo da znam da mi vise nula na cijeni ne znaci toliko puta vecu kvalitetu proizvoda

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja obožavam forumsku burzu, međususjedsko mijenjanje dječje robice, rodbinsko debljanje i prerastanje odjeće i tu i tamo C&A, HM i Lidl.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja kupujem na placu od tete šivalice ( gdje donji dio trenirke kupit),mana mi ima lepe dolčevitke za klince,u Ca i Hm ne znam gdi bi se okrenula,jer mi ništ nije po volje. Btw, prošli tjedan tražim kapu za klinju s pamućnom postavom , prošla cio CC1 i nema nigdje sve 100% poli-moli, na kraju mi susjeda iz Dally sašila po mom zahtjevu dvostruku.

Od cigana znam uzet Devićeve stvari, jer mi nisu babske i baš mi pašu,šteta pšto se jedan dučan u susjedstvu zatvoril s Devićevim najpovoljnijim stavarima u rvatskoj.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.10.2011. at 10:49

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Meni H&M i C&A nije markirana roba...
    Slažem se.

Za sebe kupujem uglavnom na sniženjima ili u outletima. Odjeću za posao kupujem obično u Herucovom i Murinom outlet-u. Za slobodno vrijeme uglavnom u S Oliveru, Benetonu, Dieselu, Hilfigeru (obicno u Roses outletu)., eventualno u Marcu Polu, kad imaju 70% sniženje, pa ako ostane nešto što mi odgovara. MM slično kao i ja, uglavnom kupuje u Rosesu, tamo se zaletimo cca. 2-3x godišnje.

Za djecu kupujem više sezonski, jer mi je teško pogoditi veličinu (npr. koji će broj nositi iduće sezone), i to uglavnom u HM, Original Marinesu (malo skuplji, ali kvaliteta odlična, obično kupim stvari koje se mogu duže nositi), Zari, S Oliveru, Benetonu ili opet Diesel outletu. Za stariju curu ponekad i kupim na sniženju za slijedeću sezonu, jer je ona sad veća i ne raste tako brzo i nepredvidivo.

Ne kupujem na placu, s tim sam imala samo loša iskustva, da se roba obično deformira nakon pranja, pa završi kao krpa za pod.

U trgovačkim centrima ne kupujem odjeću, jer su npr. HM ili Zara jeftiniji, a sam izgled i kvaliteta mi ne odgovaraju. U Lidlu znam kupiti npr. čarape, štramplice, pidjamice, ali nisu nešto puno povoljniji od npr. HM ili Zare.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 20.10.2011. at 11:31

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ja kupujem na placu od tete šivalice ( gdje donji dio trenirke kupit),mana mi ima lepe dolčevitke za klince,u Ca i Hm ne znam gdi bi se okrenula,jer mi ništ nije po volje. Btw, prošli tjedan tražim kapu za klinju s pamućnom postavom , prošla cio CC1 i nema nigdje sve 100% poli-moli, na kraju mi susjeda iz Dally sašila po mom zahtjevu dvostruku.

Od cigana znam uzet Devićeve stvari, jer mi nisu babske i baš mi pašu,šteta pšto se jedan dučan u susjedstvu zatvoril s Devićevim najpovoljnijim stavarima u rvatskoj.
    Slično kod nas - tete šivalice iz Hrvatske, s Trešnjevačkog placa, povremeno teta s turskim trapericama s Borongajca (za djecu, jedino tamo nađem kroj koji im odgovara - brendirane smo probali 2-3 puta, ali ne odgovaraju im krojevi pa se više i ne trudim).

Sebi i mužu ponekad kupim nešto u Varteksovom dućanu na Središću (znali su imati debele popuste na kostime, odijela i slično) ali nisam bila ove sezone tak da ne znam čega ima. Ponekad odem u Namu na Kvatriću jer mi nije daleko, ili Lanteine dućane po gradu - sasvim zadovoljavajuća kvaliteta.

Gledam sastav materijala i cijenu i to je sve. Čemu kupiti klincu brendirane traperice kad je prekjučer došao doma s rupetinom na koljenu??!!!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

75% markirano, 20% naslijedjeno, 5% rodina burza

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Otkad se otvorio H&M u Zagrebu mislim da nisam kupila niti jedan komad robe za dijete izvan njega.
    H&M mi je oduvijek bio savršen dućan - sviđa mi se dizajn, kvaliteta je ok, stvari su prilagođene djeci (npr. hlače uvijek imaju one gumice za stezanje), sve je pod jednim krovom, a cijene su jako prihvatljive. Jedino što puno djece ima iste stvari, ali što se može. Ako se pod 'markirana trgovina' podrazumijeva nešto fensi i sa visokim cijenama, onda to H&M definitivno nije.

Šteta što sebe više baš i ne mogu oblačiti u H&M-u, nekako mi se stvari za odrasle ne sviđaju, nekad sam se i ja oblačila u H&M od glave do pete. No, pronađem i sebi ponešto tu i tamo.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

da, ja sam se tako veselila otvaranju h&m-a u splitu, a onda sam kupila samo par sitnica za djecu
    za odrasle mi sve nekako stracasto, naguzvano i jeftino izgleda :/
    mozda da si dam truda i bolje prekopam, ali nisam jos uhvatila vremena
    (moja i muzeva garderoba je 90% s.oliver, tom tailor i esprit - odgovaraju nam njihovi krojevi, cijena i kvaliteta....)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

podižem malo...
    ima li roses dodatna sezonska sniženja? zna li netko kakva je situacija sad?
    jesu li te cijene osjetno niže ili su se već izjednačile s redovnim cijenama po gradu?
    recimo trebam muške donje dijelove sportskih trenirki...
    po gradu su ostaci (nema biranja) sniženja gornji+donji dio od oko 580 kuna na više, a nova kolekcija samo donjih dijelova nema niže od 350, 380 kuna.
    je li netko možda kupovao u zadnje vrijeme? treba mi jedan-dva kompleta i jedan-dva donja dijela... i zato mi treba jaako jeftino!

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni trebaju preporuke za tople zimske jakne točnije jakna za djevojčicu da je malo duža (ispod guze/do pola bedara). Bitna mi je dužina i da je naravno topla. Vidim da ih ima i u Zari i Benettonu, Cocodrillu .. pa me zanima kako ste zadovoljni sa njihovim jaknama i imate li koje druge za preporučiti? Ima li negdje pernatih jakni? Ove sve što sam gledala su uglavnom poliester ...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam jako bila zadovoljna s Benettonovim i Zarinim pernatim jaknama i žao mi je što smo njihove dječje veličine prerasli.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Igrom slučaja sam bila tamo prošlog tjedna prvi put.
    Nisam sve obilazila, nego samo nekoliko dućana. Alpina i Algoritam su jad i bijeda, Tom Tailor ima super sniženja (-70%), ima dosta robe, dosta veličina. MENI se čini da je povoljno.
    Ali, konkretno ovo što ti pitaš, nisam gledala.. Tako da, ako te put nanese, možda se isplati, ali iz Zg ići isključivo u šoping, ne znam baš...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivano2 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni trebaju preporuke za tople zimske jakne točnije jakna za djevojčicu da je malo duža (ispod guze/do pola bedara). Bitna mi je dužina i da je naravno topla. Vidim da ih ima i u Zari i Benettonu, Cocodrillu .. pa me zanima kako ste zadovoljni sa njihovim jaknama i imate li koje druge za preporučiti? Ima li negdje pernatih jakni? Ove sve što sam gledala su uglavnom poliester ...
    Ja sam jako zadovoljna Benetton pernatim jaknama. Kupujem one malo duže, krajem godine na sniženju. No s obzirom na višegodišnje odlično iskustvo kupila bi ju i bez sniženja.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

OK znači Benetton ima pernate? Ove koje imaju trenutno u dućanu su sve poliester punjenje ...Hvala! Bilježim dućane i čekam da se popune sa ponudom ...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jako zadovoljna Benetton pernatim jaknama. Kupujem one malo duže, krajem godine na sniženju. No s obzirom na višegodišnje odlično iskustvo kupila bi ju i bez sniženja.
    Tako i ja!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima i u Zari pernatih, koliko sam vidjela. Imaju i pernate i poliestersko punjenje.
    Ja kupim obadvije vrste - pa za neko prijelazno razdoblje nosi poliestersku, a za ciču zimu pernatu.
    Pernatu isto kupim u benettonu, odlične su, a poliestersku sam evo sad neki dan kupila u Zari - 200 kuna!
    No nama bi sad trebala jedna još tanja jakna, tipa parke, za sada. Par godina je imala jednu "komandosicu" iz H&M-a i bila je super ali sad ju je prerasla. Ima gotovo ista takva jakna opet u H&M-u ali nigdje broja!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jedino nisam napisala da moja po sezoni ima dvije jakne, druga je sportska (nije perje) za snijeg, planinarenje i sportske aktivnosti
    Posljednje uređivanje od larmama : 18.09.2013. at 10:15

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

VIP mama hvala ti na info
    grad sam obišla uglavnom, nemam što izgubiti ako se zaletim do rosesa
    (osim koje litrice benzina i ceha u oro-goro )

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima i moja skijašku. Ima puno jakni jer joj dugo traju, lani smo kupili skijaško odijelo, a inače se ne sjećam kad sam zadnje kupila jaknu.
    Ovu pernatu iz benettona je nosila dvije godine a mogla bi joj i ove biti dobra, bar za početak. Lani nisam uspjela kupiti na sniženju, model koji mi se sviđao je rasprodan.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ima i u Zari pernatih, koliko sam vidjela. Imaju i pernate i poliestersko punjenje.
    Ja kupim obadvije vrste - pa za neko prijelazno razdoblje nosi poliestersku, a za ciču zimu pernatu.
    Pernatu isto kupim u benettonu, odlične su, a poliestersku sam evo sad neki dan kupila u Zari - 200 kuna!
    No nama bi sad trebala jedna još tanja jakna, tipa parke, za sada. Par godina je imala jednu "komandosicu" iz H&M-a i bila je super ali sad ju je prerasla. Ima gotovo ista takva jakna opet u H&M-u ali nigdje broja!
    Pošalji im mail da ti jave gdje ima takve jakne u vašem broju.
    Ako je uopće proizvode u toj veličini.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Proizvode, vidjela sam na web shopu.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ako ti jave da ima u Šibeniku, dobrovoljno se javljam da ti je pošaljem

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hvala ti, poslala sam mail, moja curka je vrlo sitna i tanka pa joj ne mogu kupovati robu na neviđeno nego mora isprobati, ali kao da jesi!

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Iskusne, da li te pernate jakne perete doma?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Iskusne, da li te pernate jakne perete doma?
    Da. Operem u mašini, na fino rublje, 40 stupnjeva. Bez omekšivača. I duplo ispiranje. Možda i ne treba duplo, ali mi se čini sigurnije. Sušim na zraku, na vješalici i nekoliko puta protresem za vrijeme sušenja.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja perem u veš mašini, moram priznati da birman tamnije zahvalne boje da se ne mora prati svaki čas.

Kad je Lea imala 2-3 godine baka joj je kupila krasan pernati kaputić u benettonu, blijedorozi, ali taj kaputić je bio od drgačijeg materijala nego ove jakne koje sad ima; jakne su više šuškave a kaputić je više vukao na platno (od takvog su materijala bile one stare Mont jakne).
    Uglavnom - ta jakna je u pranju pustila one masne žute mrlje od perja o kojima se više puta pisalo po forumu.
    Ali, sa jaknama nismo imali taj problem!
    Btw. moja šogorica je uspjela oprati te mrlje (!) ne znam kako, uglavnom moja nećakinja je nosila taj kaputić.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam proljetos oprala pernatu jaknu od starije u ves masini, s detergentom u prahu, centrifugom i susila je na zraku. Rezultat - katastrofa! Puna mrlja od perja, kruta, mutna...
    Odmah sam ponovila postupak s dvijema razlikama - tekuci detergent i susenje u susilici. Rezultat briljantan! Sjajna, mekana, čista k'o suza, kao nova

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    podižem malo...
    jesu li te cijene osjetno niže ili su se već izjednačile s redovnim cijenama po gradu?
    recimo trebam muške donje dijelove sportskih trenirki...
    po gradu su ostaci (nema biranja) sniženja gornji+donji dio od oko 580 kuna na više, a nova kolekcija samo donjih dijelova nema niže od 350, 380 kuna.
    je li netko možda kupovao u zadnje vrijeme? treba mi jedan-dva kompleta i jedan-dva donja dijela... i zato mi treba jaako jeftino!
    Ovdje ima dosta povoljnih, stigne za 3 dana, poštarina za prosječan paket bude 5.83 funte www.sportsdirect.com

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •