Ne zanam cure sto da vam kazem - osim sto sam sretna sto je moj Matko napunio 9 mjeseci, poceo puzat, i igrati se zajedno s Lucijom. Nekako sam malo odahnula ... i sada nadam se biti ce bar mrvicu lakse (valjda)
Pravila nema i meni se jednako to dogadalo i svaki put sam pokusala nekako se snac i dokucicavo joj skrenuti paznju na nesto drugo
Ponekad mi nije uspjelo, npr. kada sam imala trbusinu do zuba (rodila za par dana) lucija se po cijelom placu derala (ok urlala i vristala) i ludesala jel' je htjela da ju mama nosi.... nije bilo druge nego da vristi i da ju tata nosi i gotovo.
a ponekda je![]()
Kad se matko rodio primjenjivala sam taktiku da dokle god on spava - ili je miran da svu paznju posvetim samo njoj. I s vremenom sve vise paznju polako prebacivlala matku i nju pokusala preusmjeriti na nekog drugog - tatu (a baku, dedu rijetko ... s obzirom da smo mm i ja "sami na njih dvoje")
Matka nosila u marami/bjornici i s njom obavljala sve sto je trebalo - od igre u parkicu do hranjenja, kupanja ... Cak mi se cinilo u pocetku da nisam fer prema Matku te da ga zanemarujem na ustrb nje ...
No bilo je tu svega ...par puta ga je htjela nositi pa ga je skoro hitila dole s kauca, ugrizla..., ponekad sam misla da cu totalno otic fiju, bila max iscrpljena jel' sam pokušavala da svi i sve budu namireni i tako to - al' to valjda sve ide u rok sluzbe
Mogu rec jedino da sam imala srece jel' su obadvoje divna djeca i vrlo drustvena tako da su jedan drugoga super prihvatili (kuc, kuc) i da sad uzivam beskrajno s njih oboje i ne znam kak smo uopce zivjeli bez njih dvoje do sada![]()