Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Sulotrim i temperatura, REAKCIJA? Hitno!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto tvrdiš da neće otići hemofilus?
    Liječili ste bolesno dijete.
    Ako je dijete ozdravilo, ne treba ni kontrolni bris.
    Neke bakterije su u djece, pogotovo vrtičke jednostavno uvijek tu, u većoj ili manjoj mjeri.
    Ode hemofilus, dođe moraksela, pa onda pneumokok... Uvijek nešto.
    Kad bi sporadično išla s djetetom na bris, skoro uvijek bi našla nešto "za liječiti".
    Ali ako je dijete dobro, za tim nema potrebe.
    Što se i sad vidi, ako kuri pod Sulotrimom, liječite nešto krivo.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kontrolni bris je bio zbog Streptokoka A sa kojim se nije za igrati i treba napraviti kontrolu, tako mi je doktor objasnio.
    I eto on je odlučio dati antibiotik za hamemophilus, da li je trebao ili ne, ne znam, samo mi je drago da nisam sudjelovala, poticala nego bila neutralna.
    A dan poslije sulotrima dijete je dobilo virozu, eto sad i mali ima isto, baš se potrefilo (a primilo, zbog pada imuniteta)i ne liječimo
    mi sad tu virozu sa sulotrimom nego je to za bakteriju.

Niti sam mogla ja reći doktoru ne za sulotrim, niti poticati, jer ja sam prva protiv antibiotika i ne idemo k doktoru dok nije prijeko potrebno.
    Djeca mi do četvrte godine nisu pila antibiotik i stalno smo na prirodnim preparatima, a sad nas je zakačilo i to pošteno.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Niti sam mogla ja reći doktoru ne za sulotrim, niti poticati, jer ja sam prva protiv antibiotika i ne idemo k doktoru dok nije prijeko potrebno.
    Djeca mi do četvrte godine nisu pila antibiotik i stalno smo na prirodnim preparatima, a sad nas je zakačilo i to pošteno.
    Jasno mi je.

Samo sam htjela reći da je to jedan od razoga zašto briseve nosa uopće ne bi trebalo raditi. Jer će uvijek biti razloga za atb.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •