Probala sam koristiti trazilicu, međutim, ne izbacuje mi nista :/
tako da ako negdje vec postoji ova tema, ispricavam se unaprijed....

Dakle, moja mlađa curica (2,3g) ima od subote bolove negdje u trbusnoj supljini, pokazuje rukom gore visoko, kod prsa... Ne mogu bas nesto puno saznati od nje s obzirom na njene godine... Uglavnom pocelo je tako da smo u subotu popodne prvi put s njom ili na bazenima na kupanju. Dosli doma, sve bilo ok, da bi nakon cca 2 sata rekla kako ju boli bušika i legla i nikako da bol prestane... Oko pola 1 u noci mi se ispovracala. Ujutro sve ok, ali sam jojnsvejedno skuhala lagani rucak misleci da je crijevna viroza. Kasno poslijepodne se opet pocela zaliti na bolove, opet čuvanje, previjanje u bolovima i opet jedno povracanje... Poslije toga vise nije povracala ali se svejedno u nekoliko navrata zalila na bolove.

Jucer smo otisli k pedijatrici jer sam posumnjala da to vise nije crijevna viroza.
Temperaturu uopce nije imala povisenu, proljeva nema, opce stanje ok do trenutka kad ne objavi da ju boli. Apetit ima ok, jede, pije.

Krva slika ok, urin cist ko suza.

Pitam danas pedicu kaj da radim dalje, a ona mi veli da ako su nalazi ok da onda nemamo kaj puno... Dala mi je uputnicu za hospitalizaciju ako ce dijete imati bas neizdrzive bolove. Ali drugo nista. I jos da ju nazovem u petak da joj velim kako je dijete..
Ja nekak nisam bas za tu hospitalizaciju obzirom da je ona vecinu dana ok, ali opet ne ceka mi se doma bez da ne poduzimam nesto...

Ne znam uopce sto ocekujem od ovog posta... Neki hint, neki savjet, iskustvo.... Cudno mi je to sto su nalazi ok, dakle po KS nema viroze ni bakterijske upale, urin cist.... Pa kaj je onda???

Sorry sto sam oduzila...