Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Kako se zaštititi od pogleda (ogromna staklena stijena) ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kad sam vas već skupila na jednom mjestu, da pitam još nešto Ko se kuži u pvc stolariju? Posebno u cijene? Zatvaranje balkona i ugradnja kliznih prozora na prostor od nekih 4 m X 1,5 m, čini nam se ok, dobili bi dosta prostora. Možda mi netko može bubnuti nekakvu okvirnu cifru, čisto da ne padnem u nsvjest kad budemo išli pitati okolo. I da li te firme uzimaju staru pvc stolariju pa recimo umanje cijenu nove?

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    kad sam vas već skupila na jednom mjestu, da pitam još nešto Ko se kuži u pvc stolariju? Posebno u cijene? Zatvaranje balkona i ugradnja kliznih prozora na prostor od nekih 4 m X 1,5 m, čini nam se ok, dobili bi dosta prostora. Možda mi netko može bubnuti nekakvu okvirnu cifru, čisto da ne padnem u nsvjest kad budemo išli pitati okolo. I da li te firme uzimaju staru pvc stolariju pa recimo umanje cijenu nove?
    Ne kužim se u pvc stolariju ali smo trenutno u sličnim radovima, i slali smo upite e-mailom, pa smo dobivali razne ponude, tako da je to jedan od načina da saznaš barem okvirno koliko košta taj sport. Sretno!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e pa ako ova preciznost nije zaslužila kavu, ne znam što jest!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •