Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 112 od 112

Tema: Molim preporuke za uzgajivačnicu chihuahua

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Epilepsija jest bolest, a ne poremećaj ili posljedica poremećaja.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Netočno. Posve netočno je nazivati epilepsiju bolešću živčanog sustava jer ona to nije. Epilepsija nije bolest, već sindrom, a to čini ogromnu razliku.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pišeš gluposti.
    Kakav poremećaj?
    Epilepsija je bolest neurološkog sustava.
    Često nasljedna, ali može biti i nepoznatog uzroka, tzv. idiopatska epilepsija...

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kao prvo daj malo skuliraj, ok.
    Kao drugo gdje si pročitala da sam epilepsiju nazvala poremećajem?
    Ne razumiješ osnovne razlike i termine, čitaš sa nerazumjevanjem, klasika, zbog toga i dolazi do ovakvih nesporazuma.
    Da u svakodnevnom govoru se često naziva bolešću, pun internet toga, ali u medicinskoj terminolgiji se ne radi o bolesti već manifestaciji nekog poremećaja koji da može biti nasljedan, ali i ne mora, koji da može biti posljedica nekog poznatog ili nepoznatog uzroka, ako ti je takva konstrukicja draža, ali čuj sigurno mi se ne da drviti sad po ovome od nemila do nedraga s tobom, ako ne vjeruješ meni, pitaj nekog tko se bavi pacijentima epileptičarima.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne da ti se drviti?
    Ja ne razumijem?
    Imaš li iskustva s epilepsijom?
    E vidiš, ja imam.
    I znam što pišem.
    Meni nije internet izvor znanja o epilepsiji već život.
    Vlastiti život i život mog djeteta.
    A ako tebi treba znanja, mogu ti preporučiti vrsnu neurologicu, inače moju dragu prijateljicu pa nek ti objasni što je epilepsija.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Ona sad ima 9.5 godina, a prvi napad je imala sa 11 mjeseci. Nije imala nikakvu bolest prije. U leglu ih je bilo 7, a 4 ih je dobilo epilepsiju, tako da se nažalost očito radilo o genetskoj grešci.

Sad ima napade svakih par mjeseci, što je veliko poboljšanje od mlađih dana kad je znala imati i po dvadesetak napada dnevno. Sva sreća da smo svi preživjeli tu najgoru fazu... njena braća nisu bila te sreće.

Druge dvije nemaju neku posebnu reakciju kad ona ima napad, obično se maknu ako su joj blizu. Srećom je ne napadaju, čitala sam i o takvim slučajevima.
    a jel su stalno pod nadzorim

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

epi je poremećaj funkcioniranja mozga, koji se očituje bolešću. Ili ne mora. Ja to iz vlastitog života, ne iz knjige

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Greška u rečenici. koji se očituje napadajima, ili ne mora.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Žao mi je Tanči, želim Vam sve najbolje, prije svega snage. I tebi krumpiric.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a jel su stalno pod nadzorim
    Tko, naši psi? Nisu, naravno, nije izvedivo da je uvijek netko od nas doma s njima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    safran, lapsus, meni treba uzgajivacnica, prvo stene pa onda skolica.
    Moj izbor bi bio border, oni su mi toliko posebni, van svake konkurencije.

Imala sam mjesanca hrvatskog ovcara, i opet bi.

Ali imamo i bebu od 3 tjedna, pa iako vec dugo razmisljam o stenetu, suzdrzavam se.
    Iako, jos sam godinu dana kuci, bilo bi zgodno to iskoristiti za odgoj steneta.
    Starija kcer (4 godine) zeli psa vec dugo, pitanje je samo kad cemo se odvaziti i sto cemo izabrati.
    Zivimo u stanu, ali prizemlje je, netko je skoro uvijek kuci, imamo i mali vrt.
    Bicikl nam je jedino prevozno sredstvo, nadala sam se da ce se tu dosta moci ispucati na trcanje uz bajk.
    Ali u principu trazimo obiteljskog psa- za igru s djecom, setnje, dresuru (skolica, a onda kucna: igrice tipa trazenje).
    Ne ovce ili agility.

Cesto sam prilazila vlasnicima bordera da pitam kakav im je karakter, i cesto borderi funkcioniraju bas ovako- vrlo aktivni u setnji ili na zadatku, a onda dalje miran, odgojen kucni pas.

A s druge strane, znam da su to u biti radni psi, i da im treba kvalitetan odgoj.

Od drugih rasa dolaze u obzir pudla, labrador, golden retriver... ma i puno drugih.
    Ali border

Savjeti, preporuke?
    koliko bi love dala? kvalitetno stene je oko 1200 eura bar

http://www.risingstarbordercollies.com/healthissues.htm o bolestinama koje idu bordere

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Pišeš gluposti.
    Kakav poremećaj?
    Epilepsija je bolest neurološkog sustava.
    Često nasljedna, ali može biti i nepoznatog uzroka, tzv. idiopatska epilepsija...
    epi je poremecaj

Epilepsy is a common and diverse set of chronic neurological disorders http://en.wikipedia.org/wiki/Epilepsy

zbog cega se toliko nepristojno razgovaras ako nije tajna?

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •